MOJO: Tiesto.com presents: TIESTO

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Mojo Concerts, Delft, 28 september 2005

TIESTO.COM PRESENTS: TIESTO

Op zaterdag 3 december staat Tiësto met een zes uur durende set in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Hij wordt op deze avond bijgestaan door DJ's Ton T.B & Phynn. Sinds mei dit jaar is Tiësto niet meer in Nederland te zien geweest. Aanstaande zaterdag start een exclusieve pre sale voor leden op de vernieuwde website van Tiësto: www.tiesto.com. De reguliere kaartverkoop begint woensdag 12 oktober om 10.00 uur.

Na een intensieve zomer tourperiode door heel Europa, en een eerste Tiësto in Concert in de Verenigde Staten, is de nummer 1 DJ van de wereld eindelijk weer in Nederland te zien. Op zaterdag 3 december staat Tiësto in de Heineken Music Hall waar hij maar liefst zes uur zal draaien.

De nacht start met een warming up set van DJ Ton T.B., een door de wol geverfde Black Hole deejay, waarna rond middernacht Tiësto zelf de draaitafels voor 6 uur zal overnemen. Nieuw talent van Black Hole, DJ Phynn, die tevens zijn Heineken Music Hall debuut maakt, sluit de avond af. En zoals verwacht kan worden van een Tiësto show zal er uiteraard weer een geweldige productie staan met spectaculaire special effects en visuals.

Om de echte fans te verzekeren van een ticket begint aanstaande zaterdag 1 oktober een exclusieve pre sale op tiesto.com. Members van de site kunnen hier een week voor de reguliere kaartverkoop al tickets kopen.

De show op 3 december komt in de plaatst van 4 seasons: Summer! dat afgelopen juni zou plaatsvinden maar om productionele redenen werd uitgesteld. Reeds gekochte kaarten voor 4 seasons Summer! blijven wel geldig voor de show op 3 december.

TIESTO.COM presents: TIESTO

+ Ton T.B & Phynn
Zaterdag 3 december 2005
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: EUR 42,50 (excl. servicekosten)
Aanvang: 22.00 uur, einde 07.00 uur

Pre sale via www.tiesto.com start zaterdag 1 oktober. Reguliere kaartverkoop start woensdag 12 oktober om 10.00 uur door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen.