BNN

BACKPACKEN BEGINT IN UTRECHT

WEG MET BNN ORGANISEERT BACKPACKERSCAFÉ IN TIVOLI

Wil jij weten waar je het goedkoopste ticket naar Thailand boekt, of Ecuador nog een beetje spannend is voor een backpacker en welke vaccinaties je moet hebben als je voor drie maanden naar Tanzania vertrekt? Kom dan op zaterdag 3 december van 10.00 uur tot 16.00 uur naar Tivoli in Utrecht voor het Weg met BNN-Backpackerscafé. De toegang is gratis!

Weg met BNN, het avontuurlijke reisprogramma van BNN op Radio 1, organiseert voor de derde keer dit backpackersevenement. In het Weg Met BNN Backpackerscafé worden lezingen gegeven voor én door (Weg met BNN-) backpackers en daarnaast vertellen Expeditie Robinson- deelnemers over hun belevenissen. Ook zijn organisaties als Travel Active, Australian Backpacker, Reisdokter, hitchhikers.org, Use-it, TunAFish en Activity International aanwezig om je informatie te geven over alles wat maar met backpacken te maken heeft. Bovendien kan je mooie reisprijzen winnen en worden er uiteraard opnames gemaakt voor het radioprogramma Weg Met BNN.

Elke maandag presenteert Sander de Heer van 20.00 uur tot 21.00 uur Weg met BNN, een verrassend, avontuurlijk en informatief reisprogramma op Radio 1. Meer informatie over het evenement en de uitzending is te vinden op bnn.nl. Op deze site kun je ook kaarten aanvragen voor het Weg met BNN-Backpackerscafé.