Florence Biennale 2005: Kunstenaar Ton Pret Gaat Wereldwijd

Ton pret

KUNSTENAAR TON PRET GAAT WERELDWIJD OP UITNODIGING VAN DE FLORENCE BIENNALE,

Leiderdorp-Florence 2005, Aanstormend kunstenaar Ton Pret is uitgenodigd voor de Florence Biennale 2005, welke van 3 t/m 11 december wordt gehouden in het Fortezza da Basso in Florence. De Florence Biennale 2005 is één van de allergrootste tentoonstellingen van contemporary art in de wereld en zal naar verwachting ca 40.000 bezoekers trekken.

Ton Pret zal daar zijn opvallende schilderijen tentoonstellen, tezamen met meer dan 800 andere kunstenaars uit zo'n 70 verschillende landen. Ton Pret zijn eerste reactie was overdonderd te zijn door het succes dat hij in korte tijd met zijn werk heeft behaald. Zijn werk is vrij toegankelijk en spreekt het merendeel van de Nederlandse bevolking aan. Dit is te merken aan de verkoop van zijn doeken en de positieve reacties van mensen. Nog niet eens te spreken over de prijzen die Ton Pret in de wacht sleept. Nu is ook de Italiaanse bevolking aan de beurt om zijn schilderijen te mogen bewonderen.

Ton Pret zijn schilderijen kenmerken zich door hun aansprekende kleuren en naïeve voorstellingen, die hoe dan ook spraakmakend zijn.

Voor meer info:
www.tonpret.com
www.tonpret.nl

06 - 253 832 10
e-mail info@tonpret.nl
e-mail tonpret@mac.com
www.florencebiennale.org