Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Urbantown presents

Save Our Sex (S.O.S.)

Ook Urbantown staat stil bij Wereld Aids Dag en zamelt geld in om het onderzoek naar bestrijding van deze ziekte te kunnen voortzetten. Zaterdag 3 december is het Save Our Sex. Met tijdens de avond, in samenwerking met FunX, een bachelorveiling waarvan de opbrengst voor het goede doel is. Natuurlijk wordt dit alles rijkelijk aangevuld met dampende beats van urban-DJ's Irwan en Rockid.

In Amerika is het de gewoonste zaak van de wereld: bachelor auctions: vrijgezelle boys en girls laten zichzelf veilen voor een goed doel. De hoogste bieder heeft dan een exclusieve date met zijn of haar 'aankoop'. Deze uit de Amerikaanse uitgaanscultuur overgewaaide trend van 'pimp yourself' komt nu ook naar Urbantown. Vanaf 28 november tot en met 3 december kun jij je opgeven op sos@urbantown.nl als lekkere handelswaar. Als extra test krijgen deelnemers op 1 december de kans om bij host Sandra in het radioprogramma FunX Start zichzelf te verkopen en in te schatten wat hun marktwaarde is. Het jachtseizoen is geopend!

De prijs is een exclusieve date in ruil voor hun winnende bijdrage: Een meet & greet met de Jamaicaanse dancehallster Elephant Man, bekend van hits als Get Low en Pon di River, in de Now & Wow inclusief VIP vervoer, diner en drank! Yep, Good 2 Go!

Is liefde te koop of was het letterlijk liefdadigheid?

Vanaf 28 november kun je jezelf via sos@urbantown.nl voor de bachelor veiling aanmelden als je een foto bijvoegd en je in maximaal 20 woorden kan vertellen waarom jij je wilt laten veilen.

ZA 03.12 Urbantown presents Save Our Sex (S.O.S)
Lokatie: Paard van Troje, Den Haag
DJ's: Irwan, Rockid, Hurricane Soundsystem, MC GMB E 12,- / Minimumleeftijd 18 jaar, ID verplicht!

www.urbantown.nl / www.paard.nl


- EINDE PERSBERICHT -


---- --