KPN NV

Persbericht Planet Internet:

Live Tiësto optreden gratis beluisteren bij Music Stream van Planet Internet

Op zaterdag 3 december staat Tiësto met een zes uur durende set in de uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam. De hele set van Tiësto is exclusief gratis wereldwijd live te beluisteren via Music Stream van Planet Internet op de site www.planet.nl/tiesto.

Het evenement is genaamd 'www.tiesto.com presents: TIËSTO' en de aanleiding van het feest is dan ook de geheel vernieuwde officiële Tiësto website www.tiesto.com.

De nacht start 22.00 uur met een warming up van DJ Ton T.B.. Vanaf ca. middernacht staat Tiësto zelf zes uur achter de draaitafels. Nieuw talent van Black Hole, DJ Phynn, sluit de avond af.

Vanaf maandag 5 december zijn de twee beste uren via Music Stream gratis terug te luisteren.

Over Music Stream
Met Music Stream van Planet Internet kan iedereen met een breedbandverbinding eenvoudig en veilig muziek luisteren en downloaden. Er is keuze uit meer dan 900.000 nummers. Van gouwe ouwe tot de nieuwste hits. Music Stream van Planet Internet is momenteel de grootste Nederlandse aanbieder van legale muziekdownloads. De meest gedownloade albums zijn momenteel Intensive Care van Robbie Williams, Confessions on a dance floor van Madonna en Kuma He van K3. Music stream werkt met pre-paid muziektegoeden. Betaling gebeurt per bank of girorekening via automatische incasso. Aanmelden is gratis en vrijblijvend.


---

Noot voor de redactie,

KPN NV