Ingezonden persbericht

P o d i u m G r o e p . n l

Podium Partypalace, Muziekcafe De Troubadour, Grand Cafe Den Herdenbergher Hardenberg

PERSBERICHT WK48

PodiumGroep.nl presenteert:
JOVINK EN SPIKE EN JAMIE (DI-RECT) NAAR PODIUM

Hardenberg-, De band JOVINK is een legende en hoofdact én organisator van de Zwarte Cross. En..... er is iets tussen JOVINK en PODIUM. Minsten één keer per jaar staat JOVINK in de Theaterzaal van Podium Partypalace, anders is het jaar niet volmaakt. JOVINK komt dus aanstaande zaterdag (03-12) naar Podium en waar JOVINK is, is feest! Bassist Gijs Jolink en zanger Hendrik Jan Lovink begonnen als kameraden in 1992 het Jovink duo. De een drumde en de ander speelde gitaar en dat wisselde steeds om. Langzaam maar zeker werd de bandbezetting breder en steeds vaster en ontwikkelde de band een eigen stijl. Van een feestband tot een zeer strakke rockband met veel groove en pakkende teksten. Er wordt een keuze gemaakt uit een repertoire van meer dan 125 nummers die de Jovinks in dertien jaar touren hebben opgebouwd.
Een misverstand over de Jovinks is dat er met bier gegooid zou worden. Ja, Jovink komt uit de Achterhoek, maar nee, ze houden niet van bier gooien. Zowel de band, de medewerkers als de Voederbietels (de fans) hebben een hekel aan gooien met bier. 'Bier moet je niet mee gooien, maar opdrinken', aldus de Jovinks. Deuren gaan om 21.00 uur open. Showstart om 22.00 uur.

Leden Di-rect als deejay's naar Podium
Na de show van JOVINK heeft Podium Partypalace een wel zeer bijzondere afterparty voor je in petto. De gitarist en de drummer van Di-rect, SPIKE & JAMIE, komen. We zetten ze achter de draaitafels en je hebt een wáánzinnige party! SPIKE & JAMIE doen vannacht hun DJ-set in onze Theaterzaal. Echt voor ieder wat wils want the boys switchen van pop en rock net zo makkelijk naar dance en feest! De boys zijn ooit begonnen in kleine clubjes met draaien. Door het succes van Di-rect hadden zij daar in hun drukke schema niet meer zoveel tijd voor. Maar nu, een tijdje later hebben ze na een paar keer draaien weer helemaal de smaak te pakken! Perfect DJ-duo met muziek voor vier! Voor deze party geldt géén extra entree!! Meer informatie over alle shows en optredens op www.podiumgroep.nl.

Einde persbericht