Politie Zeeland


---


Z-7389-2005 Aanhouding voor handel en in bezit hebben van verdovende middelen
Politie Zeeland heeft vrijdagavond in een woning aan de Dijkstraat in Terneuzen een inval gedaan en hierbij een 20-jarige Rotterdammer en een 32-jarige inwoner van de gemeente Terneuzen aangehouden voor handel en het in bezit hebben van verdovende middelen.
Bij de inval in de woning trof men een hoeveelheid harddrugs aan.
Beide mannen zijn ingesloten.
Een "bezoeker " van het pand aan de Dijkstraat, 34-jarige man uit Axel, is in zijn auto in de Schoolstraat staande gehouden. In zijn auto trof men verdovende middelen aan. Hij is voorgeleid.

W-7390-2005 Rijverbod van 3 uur
Op het Armeniaans Schuitvlot in Middelburg is afgelopen nacht een 36-jarige Middelburger aangehouden.
Hij had te diep in het glaasje gekeken en kreeg een proces verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Z-7391-2005 Beschonken achter het stuur
Op de Koolstraat in Hulst is afgelopen nacht een 55-jarige automobilist uit die plaats aangehouden.
Surveillerende agenten reden over de Verrekijker in Hulst en zagen een auto voor hen slingerend over de weg rijden. De bestuurder reageerde niet op een stopteken. Pas toen het zwaailicht werd aangedaan reageerde hij en stopte.
Hij is meegenomen naar het bureau en van hem is een blaastest afgenomen. Daaruit bleek dat hij 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs is ingenomen en hij ontving een dagvaarding.

O-7392-2005 Russische automobilist aangehouden
Op de Braanjenweg in Kapelle is afgelopen nacht een 35-jarige Rus aangehouden.
Hij had ruim 2 maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Zijn rijbewijs is hem voor 5 uur afnomen en hij ontving een bekeuring van 480,00 euro.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.