1e persbericht van zaterdag 3 december 2005

Eindhoven 03-12-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Man met gestolen scooter opgepakt

De politie heeft vrijdagavond rond 20.30 uur in de Tinelstraat een 25-jarige inwoner van Eindhoven aangehouden. De man reed rond op een gestolen scooter. De scooter was woensdag jl. in Veldhoven in het Citycentrum gestolen. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Rijbewijs ingenomen van dronken automobilist

De politie heeft zaterdag om 3.30 uur het rijbewijs ingenomen van een 39-jarige Eindhovenaar. De man reed met zijn auto op de Heezerweg en was dronken. De politie stelde bij hem een alcoholpromillage van 1,45 vast. Tegen de man wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.

Hoogeloon: Belg onder invloed veroorzaakt aanrijdingen

De politie heeft vrijdagavond rond 20.30 uur op de Horstenbleek een 23-jarige man uit Arendonk aangehouden. Hij had kort daarvoor twee aanrijdingen veroorzaakt. Een aanrijding vond plaats op de Oude Provincialeweg in Hapert. Hier werd een tegenligger aangereden waarbij enkel materiele schade ontstond. De man uit Arendonk reed na de aanrijding door en veroorzaakte even later weer een aanrijding nu op de Horstenbleek. Ook hier ontstond alleen materiele schade. Bij de verdachte, die mogelijk onder in vloed verkeerde van drugs en alcohol, is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de Belg is ingenomen.

Best: Man met drugs opgepakt

Zaterdag om 0.50 uur is in de Sportlaan in Best een 30-jarige Eindhovenaar aangehouden. Politieagenten zagen dat de man in zijn auto op een parkeerplaats drugs gebruikte. Tijdens verdere controle vonden de agenten 29 XTC pillen, vijf gram hasj en enkele pillen waarvan de samenstelling nog onderzocht moet worden. De Eindhovenaar is voor verder onderzoek de cel ingegaan. De drugs zijn in beslag genomen.

Budel: Rijbewijs ingenomen van dronken automobilist

De politie heeft zaterdag rond 0.30 uur het rijbewijs ingenomen van een dronken automobilist. De man reed met zijn auto op de Ruilverkavelingsweg in Budel. Hij was dronken. De politie stelde bij hem een alcoholpromillage van 1,3 vast. Tegen de man wordt bovendien proces-verbaal opgemaakt.

Deurne: Man aangehouden na vechtpartij

De politie heeft zaterdag om 2.00 uur op de Visser in Deurne en 20-jarige man uit Milheeze aangehouden. De man wordt verdacht van de mishandeling van een 18-jarige man uit Deurne. De Deurnenaar liep daarbij hoofdletsel op en is opgenomen in een ziekenhuis. Aan de mishandeling ging een ruzie in een café aan de Markt vooraf. Daar werden door de verdachte twee vrouwen geslagen. De Milheezenaar is voor verder onderzoek de cel ingegaan.

Geldrop: Man opgepakt na mishandeling

De politie heeft zaterdag om 2.50 uur op het Emopad een 20-jarige man uit Geldrop aangehouden. De man was betrokken bij de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Asten. De jongen werd door een groep van ongeveer tien personen zonder enige aanleiding geslagen en geschopt. Een man die tussen beiden kwam werd door jongeren uit de groep ook geslagen en geschopt. De politie doet nog verder onderzoek naar andere betrokkenen van de mishandelingen. De Geldroppenaar is voor verder onderzoek ingesloten.