Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Duiven - 9-jarige jongen overleden in ziekenhuis
Publicatiedatum: 3-12-2005 15:43:33

De 9-jarige jongen uit Duiven, die woensdagmiddag 30 november zwaar gewond raakte bij een ongeval op de Oostsingel in zijn woonplaats, is in de nacht van vrijdag op zaterdag in het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen overleden.

Omstreeks tien over drie afgelopen woensdagmiddag raakten het jongetje en zijn 39-jarige moeder uit Duiven gewond bij een botsing met een ambulance op de Oostsingel ter hoogte van de kruising Broekstraat. De jongen werd zwaargewond met een traumaheli vervoerd naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen. De vrouw werd overgebracht naar het Rijnstate Ziekenhuis in Arnhem, zij is inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Het ambulancepersoneel raakte licht gewond en zij werden voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Zevenaar.

Het ongeluk gebeurde op de Oostsingel ter hoogte van de Broekstraat op het moment dat de personenauto, rijdend op de Broekstraat uit de richting Duiven rechtdoor overstak richting Giesbeek, en een ambulance rijdend op de Oostsingel uit de richting Zevenaar, op de kruising tegen elkaar botsten. De plaatselijke politie is in samenwerking met de Verkeersongevallendienst een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Hierover kunnen nog geen mededelingen worden gedaan.