Doe een wens stichting nl

Persbericht

Doe Een Wens Stichting Nederland organiseert geheim Pietenbal!

Woerden, 28 november 2005- Zondagmiddag 4 december a.s. organiseert de Doe Een Wens Stichting Nederland een geheim Pietenbal in de Theaterfabriek in Amsterdam. Alle kinderen in Nederland zijn opgeroepen om mee te doen aan een kleurwedstrijd om zo toegangskaarten te winnen. Op deze manier hoopt Doe Een Wens op een speelse wijze aandacht te vragen voor haar belangrijke werk: het vervullen van allerliefste wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte.

Wat is het Pietenbal?
Zondagmiddag 4 december a.s. vindt vanaf 12.00 uur het Pietenbal plaats in de Theaterfabriek in Amsterdam. Tijdens het Pietenbal is er een spetterend programma speciaal voor kinderen uit de onderbouw en natuurlijk heel veel zwarte pieten. Middels oproepen die gedaan zijn op Z@ppelin en een verzoek aan scholen zijn duizenden kinderen massaal gaan kleuren om zo toegangskaarten te kunnen winnen. Inmiddels zijn alle winnaars bekend en uitgenodigd! Tevens zijn alle presentatoren van de Z@ppelin programma s en de goodwill ambassadeurs van Doe Een Wens Stichting uitgenodigd om samen met hun kinderen dit feest mee te vieren.

Doe Een Wens Stichting Nederland
De Doe Een Wens Stichting Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Alle wensen worden vervuld, mits de kinderen dit lichamelijk en geestelijk aankunnen. Doe Een Wens wil het wenskind een onvergetelijke tijd bezorgen, even weg van ziekenhuis, behandeling en doktoren. Ook de ouders en thuiswonende broertjes en zusjes mogen mee tijdens de wensvervulling. Door de jaren heen heeft de stichting al bijna 1750 wensen vervuld. Doe Een Wens is voor haar werk afhankelijk van de steun en betrokkenheid van bedrijven, donateurs, ambassadeurs en circa 225 vrijwilligers.


Noot voor de redactie