TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 01-12-2005

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zondag 4 december
Z@PP (Nederland 3) - 18.10 uur

SCHUILT ER IN RON BOSZHARD EEN KUNSTSCHAATSTALENT?

Ron bindt in de IJshal van Leiden de kunstschaatsen onder en draait zijn figuren met de kids van kunstschaatsvereniging KSV Rijnland. En of er in Ron een schaatstalent schuilt, is zondag te zien in Z@PPSPORT. En wat zit er nog meer in de uitzending:

HELLUP: Tio Eerhart
Bobby Fuchs uit Amsterdam is 11 jaar en dol op skaten. Hij kan bijna alle moves maken maar een onderdeel van het skaten durft hij niet meer: de halfpipe! Hij is nu al zo vaak gevallen dat hij het helemaal niet meer wil proberen. De hoogste tijd om de hulp van Ron en Z@PPSPORT in te roepen. En wie kan Bobby beter helpen dan Tio Eerhart. Hij is één van de beste halfpipe skaters van Nederland en was zelfs drie keer de beste van de Benelux. Hij is ook bekend van van "Ish" , een theatershow waar ook in de halfpipe geskate wordt.

FLASHES: jeugdsport uit het land

- In mei zond Z@PPSPORT een repo uit van het NK Judo onder de 14. Winnares van die dag, Maureen Groefsema, werd afgelopen zondag Nederlands Kampioen bij de senioren onder 45 kilo!
- In Purmerend schermden ook de allerjongsten (kuikens) en de Benjamins op het jaarlijkse Waterland Toernooi.

DIKKE VRIENDENKAMP
De Dikke Vrienden doen mee aan het campingvoetbaltoernooi tegen zware en grote tegenstanders. Glorieus hoogtepunt vormt de gave treffer van Myrthe!

LEF!
De jetskate is een soort van step met een motortje eraan. Met je skates hang je achter dit apparaat en ga je met zo'n 20 km per uur over een parcours. Dat is een stuk harder dan je denkt... Heeft Ron het lef om achter de jetskate te gaan hangen...?

Voor meer informatie: www.z@ppsport.nl