Ingezonden persbericht

Hippios.com herintroduceert de 'Vossenjacht'

Hippios.com is sinds een jaar actief als virtuele paardenmarkt op het Internet en heeft sinds kort nieuw leven geblazen in een oude 'sport', de vossenjacht

HOEVEN, 20051204 -- Hoeven, 4 december 2005 - Sinds september 2004 is www.hippios.com actief op het internet als virtuele paardenmarkt en wordt tot een van de grotere gerekend binnen de Benelux. Simpel in haar gebruik en geheel gratis, bedient Hippios.com paardenminnend Nederland.


Met de medewerking van bezoekers en adverteerders, en geheel in lijn van de filosofie van www.Hippios.com - overzichtelijkheid en eenvoud dient de mens -, zijn er recentelijk substantiële verbeteringen aangebracht.

In het notieblok kunnen advertenties geplaatst worden om op een later tijdstip te bekijken. Kooplustigen kunnen een zoekopdracht plaatsen. Men wordt automatische op de hoogte gebracht zodra een advertentie is ingevoerd die aan de eisen van de zoekopdracht voldoen. Daarnaast kunnen relaties op eenvoudige wijze op de hoogte gebracht worden van een advertentie en kunnen edele viervoeters geselecteerd worden op geslacht en categorie. Dat de site continu onderhevig is aan ontwikkelingen en verbeteringen wordt geïllustreerd door het feit dat de volgende nieuwe toevoegingen gepland staan voor eind december.

Uniek is de introductie van de virtuele vossenjacht, ook weer een eigen idee van de bedenkers van www.hippios.com. Bezoekers worden onverwacht geconfronteerd met een vos die over het scherm rent. Wanneer men de vos vangt, dan wordt men doorverwezen naar een pagina waar men zijn/haar gegevens invult. Geheel kosteloos en zonder enige verborgen verplichtingen wordt de prijs naar de winnaar opgestuurd. Het prijzen pakket varieert van schrijfgerei, poloshirts en vrijkaarten voor paarden evenementen t/m zadels, antieke stijgbeugels en nog veel meer moois.

In tegenstelling tot vele andere virtuele paardenmarkten is Hippios.com geheel onafhankelijk. Daarmee is de bezoeker verzekerd van een breed en divers aanbod aan paarden, pony's en gerelateerde diensten en producten.

Hippios.com is een initiatief van de firma European Equine Consultancy te Hoeven (NB).




Ingezonden persbericht