Politie Zuid-Holland-Zuid

4/12 Hoeksche Waard

04-12-2005 - Nieuwsberichten district III

VERNIELING
OUD-BEIJERLAND Een 21-jarige man uit Oud-Beijerland is op 3 december op de Kerkstraat aangehouden. Agenten zagen dat hij een reclamebord vernielde, doordat hij het daar op een metalen paaltje (een Amsterdammertje) kapot sloeg. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld.

WONINGINBRAAK
PUTTERSHOEK Uit een woning aan de Sterrenlaan zijn tussen 30 november en 2 december sierraden gestolen. De inbreker(s) forceerde(n) een deur. De Technische Recherche doet sporenonderzoek.

VERKEERSRUZIE LEIDT TOT AANHOUDING
OUD-BEIJERLAND Een ruzie om een parkeerplaats aan de Oostdijk heeft op 3 december tot de aanhouding van een 56-jarige automobilist uit Westmaas en een 27-jarige automobilist uit Strijen geleid. Een 39-jarige man uit Oud-Beijerland wilde parkeren aan de Oostdijk, waar net een 43-jarige man uit Oud-Beijerland wilde wegrijden. Blijkbaar ging een en ander niet naar tevredenheid, want er ontstond een woordenwisseling tussen de twee Oud-Beijerlanders. De twee verdachten, kennissen van de 39-jarige, zagen het voorval plaatsvinden en bemoeiden zich met de discussie. Er ontstond een woordenwisseling, die al snel ontaarde in een klappenwisseling over en weer. De 43-jarige liep daarbij kneuzingen op zijn rug en kaak op en een kapotte lip. Ter plaatse gekomen agenten hielden de 56-jarige en de 27-jarige aan. In de schermutseling raakte de bril van de 56-jarige beschadigd. Hij heeft, net als de 43-jarige, aangifte gedaan van mishandeling. De verdachten zijn na verhoor in vrijheid gesteld en de politie heeft de zaak in onderzoek.

VERKEERSONGEVAL MET GEWONDE
S-GRAVENDEEL Een 58-jarige man uit s-Gravendeel is op 3 december toen hij op de Maasdamseweg met zijn auto in een sloot reed. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden, is nog onbekend. Zijn medepassagier, een 47-jarige man uit Numansdorp, bleef ongedeerd, maar de 58-jarige kreeg modder in zijn longen. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte total loss.