Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Noordwest-Veluwe

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE

04 december 2005

Hattem- Serie autovernielingen

De politie stelt een onderzoek in naar een serie vernielingen aan auto's. Tussen vrijdagavond 2 en zaterdagochtend 3 december zijn aan De Dinkel, Vechtstraat en De Gelder een tiental auto's bekrast. De politie roept eventuele getuigen op zich te melden via telefoonnummer 0900-8844.

Putten- Verkeersongeval Een 29 jarige man uit Putten is in de nacht van zaterdag op zondag rond 03:45 uur zwaar gewond geraakt. Een 36 jarige plaatsgenoot raakte licht gewond. De 29 jarige man reed over de Garderenseweg in de richting van Putten. De 36 jarige plaatsgenoot reed in tegengestelde richting en teveel naar links waardoor een aanrijding het gevolg was. De 29 jarige man is zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De 36 jarige man die de plaats van het ongeval had verlaten, is door de politie thuis aangetroffen. De man bekende dat hij betrokken was geweest bij de aanrijding. Ook deze man is heeft zich moeten laten behandelen in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Harderwijk- Politie zoekt getuigen van vechtpartij

De politie is op zoek naar getuigen die op zaterdagmiddag 3 december rond 14:00 uur getuige zijn geweest van een vechtpartij tussen twee mannen aan de Luttekepoortstraat in Harderwijk. Getuigen kunnen zich melden via telefoonnummer 0900-8844.

/////////////////////////////////////////////////////Einde berichten//////////////////////////////////////////////////////

Nadere informatie: Politievoorlichter Alice von Piekartz 055 - 548 60 58

---- --