Persberichten zondag 4 december

's-Hertogenbosch 04-12-2005

Man moet nog betalen

s-Hertogenbosch Zaterdagmiddag werd op de Ertveldweg in s-Hertogenbosch een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de bestuurder, een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, nog 42 dagen hechtenis te moeten ondergaan of een boete te moeten betalen van 918,78. In verband hiermee is de man ingesloten.

Ongewenste vreemdeling

s-Hertogenbosch Zaterdagavond werd op de Reitscheweg in s-Hertogenbosch een auto gecontroleerd. Daarbij bleek, dat een van de inzittende, een 17-jarige Marokkaanse man illegaal in Nederland verbleef. Hij was eerder als ongewenst aangemerkt. De man is aangehouden en overgedragen aan de vreemdelingendienst.

Man aangehouden voor bedreiging

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag is een 19-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden. In een horecagelegenheid aan de Parade in s-Hertogenbosch bedreigde hij de bedrijfsleider met de dood. De man werd door personeel van de gelegenheid aangehouden en overgedragen aan de politie. Hij is in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden met gestolen auto

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag werd op de Citadellaan in s-Hertogenbosch een auto gecontroleerd. De 22-jarige bestuurder uit IJsselstein bleek niet in het bezit te zijn van enig identiteitspapier. Verder bleek, dat de auto eerder die avond in IJsselstein te zijn gestolen. De man is aangehouden, in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor mishandeling

s-Hertogenbosch In de nacht van zaterdag op zondag, rond 04.00 uur, zagen politiemensen dat een groepje mensen op de Parade in s-Hertogenbosch stond. Ze zagen dat een man een die personen van achter benaderde en een vuist in het gezicht sloeg. De man, een 19-jarige Bosschenaar, is door de politiemensen aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

Man moet nog betalen

s-Hertogenbosch Zondagmorgen werd in een trein een 48-jarige man uit Amsterdam bekeurd. Op het station in s-Hertogenbosch werd de man uit de trein gezet. Bij controle bleek, dat de man ook nog een boete van 192,- eventueel te vervangen door 3 dagen hechtenis had open staan. De man is in verband hiermee aangehouden.

Man aangehouden voor bedreiging

Boxtel Zaterdagmiddag is een 31-jarige man uit Boxtel aangehouden. De man bedreigde in een winkel aan de Prins Hendrikstraat enkele medewerkers met een mes. De 31-jarige man had een winkelverbod. Ondanks dit verbod was hij toch in de winkel. Toen hij daarop werd aangesproken bedreigde hij de medewerkers. De Boxtelnaar is aangehouden, in verzekering gesteld en voor verder onderzoek ingesloten.

Man aangehouden voor belediging

Berlicum In de nacht van zaterdag op zondag, even voor 02.00 uur, werd op het Mercuriusplein in Berlicum een auto gecontroleerd. De bestuurster bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Hiervoor werd ze bekeurd. Een van de passagiers bemoeide zich ermee en beledigde de politiemensen. De man, een 40-jarige Geffenaar, werd aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en na verhoor is hij heengezonden.

Auto gestolen bij woninginbraak

Schaijk In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een woning aan de Heiheuvel in Schaijk. Aan de achterzijde van de woning werd een raam opengebroken, waardoor men binnen kon komen. Van uit de woning werden naast geld en een camera ook autosleutels gestolen. Met de sleutels werd de bij de woning geparkeerde auto, een blauwe BMW 532 I met het kenteken 75-FL-SL gestolen.

Vrouw licht gewond bij ongeval

Oss Zaterdagavond is een 50-jarige vrouw uit Oss bij een aanrijding gewond geraakt. De vrouw zat als passagier in de auto bij haar 55-jarige man. Ze moesten op de Singel 1940 1945 in Oss wachten voor het rode licht. Terwijl ze daar stilstonden werd hun auto van achter aangereden door een auto bestuurd door een 21-jarige man uit Oss. De vrouw is met hoofd- en nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Bij controle bleek dat de 55-jarige Ossenaar te veel had gedronken om met een auto te mogen rijden. Hiervoor werd hij bekeurd. Naast de bekeuring kreeg hij ook een rijverbod van 2 uur.

Rijden onder invloed

Rosmalen In de nacht van zaterdag op zondag, even voor middernacht, werd op de Graafsebaan in Rosmalen een 36-jarige man uit Nederhemert bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg de man ook een rijverbod van 5 uur.
-----
Rosmalen Dezelfde nacht, even voor 01.30 uur, werd op de Rodenborchweg in Rosmalen een
38-jarige man uit die plaats voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur.

-----
Rosmalen Even na 02.00 uur die nacht werd een 46-jarige man uit die plaats op dezelfde plaats bekeurd voor het rijden onder invloed. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 2 uur.
-----
Helvoirt In dezelfde nacht, even voor 02.30 uur, werd op de Torenstraat in Helvoirt, een 44-jarige man bekeurd. Hij reed met een brommobiel terwijl hij te veel had gedronken. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 1 uur.

-----
Vught Rond 04.00 uur die nacht werd een 34-jarige man uit Sint Michielsgestel bekeurd. Hij reed met zijn auto over de Rijksweg N 65 onder Vught en had te veel gedronken. De man kreeg ook een rijverbod van 3 uur.

-----
Schaijk In de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.15 uur, werd op de Bossestraat in Schaijk een 28 jarige man uit Gassel bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 9 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.
-----
Veghel Dezelfde nacht, rond 02.30 uur, werd op de Gasthuisstraat in Veghel, een 33-jarige man uit die plaats voor hetzelfde feit bekeurd. Hij kreeg naast de bekeuring een rijverbod van 2 uur.
-----
Oss In de nacht van zaterdag op zondag, rond 03.30 uur, werd op de Havikstraat in Oss een 41-jarige man uit die plaats bekeurd voor het rijden onder invloed. Naast de bekeuring kreeg hij een rijverbod van 8 uur en werd zijn rijbewijs ingevorderd.