Gemeente Terneuzen

Persbericht 21-11-2005

Publieksbalie Sas van Gent naar Rabobank

De publieksbalie van de gemeente in Sas van Gent verhuist. Vanaf 5 december heeft de gemeente een aparte balie bij de plaatselijke Rabobank aan de Westkade 107. De publieksbalie krijgt een eigen plaats in de bankhal. In één oogopslag is het duidelijk welke balies van de gemeente zijn, en welke balies van de Rabobank. De publieksbalie van de gemeente is te bereiken via de ingang aan de Westkade. Aan de dienstverlening van de Rabobank verandert verder niets. Het gebouw aan het Vlaanderenplein wordt te koop aangeboden.

Bij de publieksbalie in Sas van Gent kunnen inwoners terecht voor alles wat direct aan de balie kan worden afgehandeld. Voor zaken die niet één-twee-drie aan de balie kunnen worden afgehandeld, moeten inwoners eerst een afspraak maken (b.v. voor ondertrouw, erkenning, het wijzigen van een achternaam, naturalisatie, vreemdelingenloket of voor het regelen van zaken m.b.t. een uitkering). Een afspraak maken is nodig, omdat in Sas van Gent alleen de balies bezet zullen zijn.

De publieksbalie van de gemeente is op dezelfde tijdstippen open als de Rabobank. Concreet betekent dit dat de publieksbalie in Sas van Gent van maandag tot en met vrijdag van 9.00 t/m 17.00 uur open is, en tijdens de lunchpauze van 12.00 tot 13.00 uur gesloten. De avondopenstelling op vrijdag vervalt. Voor de publieksbalies in Axel en Terneuzen blijft alles hetzelfde. De gemeente blijft bereikbaar via het algemene telefoonnummer 0115-455 000. Ook blijft de publieksbalie de lokale folderpost voor VVV Zeeland.

Noot aan de redactie:
Op vrijdag 16 december wordt de nieuwe balie officieel geopend tijdens het open huis van 16.00 tot 18.00 uur, u bent van harte welkom.

Nadere informatie:
Afdeling Communicatie, Vera van der Windt Telefoonnummer: 0115 455 521

Gemeente Terneuzen - T. 0115 455 000 - E. gemeente@terneuzen.nl | disclaimer | copyright