Landstede


07-12-2005
Landstede Buitengewoon Reizen gastsprekers: Rolstoeltoegankelijke accommodaties

Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Dit kunnen belangstellenden in de week van 5 tot en met 9 december ervaren bij Landstede Buitengewoon Reizen. Als onderdeel van de campagne Landstede Ondernemend heeft het reisbureau gastsprekers uitgenodigd, die met hun verhalen alle grenzen te buiten gaan. Van IJsland tot Zuid-Afrika en van zeilen tot vakantie vieren in een rolstoel.

De spreker is van 14.00 tot 17.00 aanwezig. Over het onderwerp is op de leestafel lectuur te vinden. Iedereen is van harte welkom aan de Diezerkade 3 Zwolle.

Bij Landstede Buitengewoon Reizen ligt de nadruk op het geven van een goed persoonlijke advies. Iedereen kan er terecht voor het regulieren aanbod aan reizen.

Daarnaast is Landstede Buitengewoon Reizen gespecialiseerd in "individuele reizen voor mensen met een handicap" Het aanbod is gericht op mensen die zelfstandig kunnen en willen reizen, mensen die met een partner of begeleider gaan, maar ook mensen die ter plaatse zorg nodig hebben.

Klanten met een handicap kunnen met al hun vragen op het gebied van vakantie bij Landstede Buitengewoon Reizen terecht. En dat gebeurt inmiddels volop. Mensen met een lichamelijke beperking uit het hele land weten Landstede Buitengewoon Reizen te vinden, en zelfs uit het buitenland komen vragen en verzoeken binnen.

Meer over Landstede Buitengewoon Reizen
Waar is het?
Landstede Buitengewoon Reizen
Diezerkade 3
8021CW Zwolle