Gemeente 's-Hertogenbosch


01-12-2005
Ombouw A59: Rotonde Maliskamp tijdelijk afgesloten

Van maandag 5 december tot en met vrijdag 9 december wordt de rotonde op de verdiepte ligging Maliskamp (inclusief toe- en afritten voor de A59) tijdelijk afgesloten voor autoverkeer. De afsluiting geldt alleen in de nachten tussen 20.00 uur en 6.00 uur en is noodzakelijk in verband met het plaatsen van het definitieve rooster over het gat in de rotonde.

Omleiding autoverkeer
Auto- en motorverkeer vanaf de A59 richting Maliskamp wordt omgeleid via afslag 48 (Rosmalen/ Berlicum), Berlicumseweg, Wamberg en het Torenstraatje. Verkeer vanuit Maliskamp richting A59 wordt via de Peter de Gorterstraat geleid. Auto- en motorverkeer tussen de A59 en Rosmalen-oost wordt omgeleid via afslag 48, de Molenstraat en de Oude Baan. De omleidingsroutes worden met tijdelijke bewegwijzering aangegeven.

Oversteekmogelijkheid fietsverkeer
Fietsverkeer tussen Maliskamp en Rosmalen-oost kan middels een tijdelijke voorziening ter hoogte van de rotonde de A59 blijven oversteken.

Busroute
Tijdens de afsluiting zal de BBA busdienst lijn 90 de bushaltes op de toe- en afritten nabij de rotonde tot de laatste dienst (20:20 uur) aandoen.