Het goede nieuws over reintegratie

Borea

Tilburg, 5 december 2005

Eén dezer dagen valt bij vele professionals in de reïntegratie 'Het goede nieuws over reïntegratie' op de mat. Reïntegratiebedrijven helpen mensen hun toekomst verder in te vullen. Dat dat niet altijd zo beleefd wordt door de buitenwereld is aanleiding tot deze speciale goed nieuws editie. Met plaatsingsscores die variëren van 83% werkhervatting in opdracht van werkgevers en verzekeraars tot 29% in opdracht van gemeenten worden natuurlijk mooie resultaten neergezet. Mensen komen weer aan het werk en uitkeringskosten worden bespaard.
Maar uiteindelijk gaat het om de menselijke maat van reïntegratie. En voor vele mensen levert het reïntegratiebedrijf toegevoegde waarde. Mede door de inzet van een groot aantal reïntegratieadviseurs weten deze mensen weer vorm en inhoud te geven aan hun (beroeps)loopbaan. Maar wat heeft reïntegratie nu eigenlijk opgeleverd voor die mensen en hoe werken reïntegratiebedrijven samen met hun opdrachtgevers aan de toekomst van werknemers en werkzoekenden die daarbij de hulp van deze reïntegratiebedrijven keihard nodig hebben.

Borea heeft recente verhalen van klanten en reïntegratiebedrijven verzameld in de eerste Goednieuwskrant over reïntegratie.

Wilt u ook een krant ontvangen? Mail naar info@borea.nl of bel voor meer informatie naar
0900-2844545