Comsec Security Consulting ziet omzet stijgen met 12,5 procent

Utrecht / Tel-Aviv, 5 december 2005 - Comsec Security Consulting, internationaal specialist in consultancy voor informatiebeveiliging, heeft in het derde kwartaal van 2005 zijn omzet zien stijgen met 12,5 procent ten opzichte van het derde kwartaal van 2004.

De omzet van de van origine Israëlische adviesorganisatie steeg naar 3,26 miljoen dollar in het derde kwartaal. In vergelijking met het tweede kwartaal van dit jaar steeg de brutowinst 137 procent en de nettowinst 173 procent naar 225.000 dollar.

De stijging is met name te danken aan de internationale groei van Comsec. Het bedrijf investeert momenteel veel tijd en geld in de verdere ontwikkeling van zijn adviesactiviteiten.

Comsec (CMSC) staat genoteerd aan de Tel Aviv Stock Exchange (TASE). Het volledige financiële verslag is te vinden op: www.comsecglobal.com.

Over Comsec Security Consulting
Comsec Security Consulting is in 1986 door CEO Nissim Bar-El opgericht en inmiddels wereldwijd actief op het gebied van risk assessments, penetratietesten, beveiligingsplanning en -design, ontwikkeling van beveiligingsbeleid en procedures en beveiligingsonderwijs en -training. Naast het hoofdkantoor in Tel Aviv, zijn er kantoren in Tokio, Parijs, Warschau en Utrecht. In het Utrechtse kantoor is directeur Henk van der Heijden verantwoordelijk voor de Benelux en het Europese hoofdkantoor.

Comsec heeft klanten in diverse sectoren en werkt onder meer voor diverse beursgenoteerde ondernemingen in Nederland, Europa en Azië. Meer informatie over Comsec is te vinden op www.comsecglobal.com.



Ingezonden persbericht