Gemeente Hellendoorn


Collectieve ongevallenverzekering vrijwilligersorganisaties

De Vrijwilligerscentrale gemeente Hellendoorn heeft de organisatie van de collectieve ongevallenverzekering overgenomen van de gemeente Hellendoorn. De Vrijwilligerscentrale biedt alle vrijwilligersorganisaties in de gemeente Hellendoorn de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve ongevallenverzekering voor vrijwilligers. Deze verzekering wordt betaald door de gemeente Hellendoorn.

Vrijwilligersorganisaties kregen een brief
Alle vrijwilligersorganisaties die bekend zijn, hebben een brief gekregen met de vraag of ze willen deelnemen aan de verzekering. De verzekering geldt tijdens de perioden dat vrijwilligers werkzaamheden verrichten voor uw organisatie en tijdens het reizen naar en van de plaats van de werkzaamheden.

Wanneer komt u als organisatie in aanmerking voor deelname aan de collectieve verzekering?
Als er sprake is van vrijwilligers:

- in enig georganiseerd verband (een vereniging e.d.)
- werk ten behoeve van anderen of de samenleving verrichten, dat
- onverplicht en

- onbetaald wordt uitgevoerd.

Informatie en een opgaveformulier
Hebt u vragen of wilt u als organisatie deelnemen aan de collectieve verzekering en hebt u geen brief ontvangen? Vraag dan voor 17 december 2005 een opgaveformulier aan bij de Vrijwilligerscentrale, telefoonnummer 0548 - 61 36 16.
De Vrijwilligerscentrale is open op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 - 17.00 uur en op woensdag- en vrijdagmorgen van 9.00 - 12.30 uur.
Het adres: Groen van Prinstererstraat 34, 7442 MV Nijverdal.