Rosanna Lima en Jeremy Vermolen winnen Beckers-Righi Rally

Wessanen nederland

Met de finish van de Beckers-Righi-Rally zijn de smaakmakende Delicatezza's gearriveerd in de Nederlandse huiskamers en keukens.

RALLY
Tot op het laatste moment was het een spannende strijd tussen de twee deelnemende teams aan de Beckers-Righi-Rally. Om 13.00 uur kwamen de 'renners' aan in Amsterdam. Na de laatste opdracht, het beantwoorden van vijf vragen, werd bekend wie zich Rally Winnaar mocht noemen en met de beker naar huis kon: Rosanna Lima en Jeremy Vermolen wonnen de sportieve strijd van Victor Reinier en Ellemiek Vermolen. Winnaars zijn natuurlijk ook de goede doelen Call4Care en Villa Pardoes. De twee teams konden met de etappetijden en opdrachten geld verzamelen voor goede doelen. Call4Care incasseerde een cheque van 8.043,20 euro en de Villa Pardoes ambassadrice ontving een cheque van 8.062,30 euro om het goede werk voort te zetten.

DELICATEZZA'S
Delicatezza's zijn bereid met originele ingrediënten uit de Emiliastreek in Noord-Italië, in samenwerking met het Italiaanse familiebedrijf Righi. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken; Ricotta/ Spinaci & Al Tonno en Pomodoro/Mozarella & Patate/Speck. Natuurlijk wilde de heer Righi erbij zijn om zijn coproductie met Beckers te zien landen op Hollandse bodem. Vol trots stond hij dan ook in de piste om de eerste hapjes bij het Nederlandse publiek te introduceren. De Delicatezza's zijn nu verkrijgbaar bij alle supermarkten in Nederland. Het zijn ambachtelijk gevulde bladerdeeghapjes waarmee je voor de dag kunt komen. Heerlijk voor bij het buffet, recepties, borrels, of als voorgerecht.

RAYMONS HAVELAAR
Hij staat bekend als 'het lekkere hapje': Raymond Havelaar. Hij heeft zich verbonden aan Beckers voor de verdere introductie van de nieuwe World Snacks in Nederland. Bij de introductie gaan de Piaggo's waarin de rally gereden is een grote rol spelen. 'De hapjes zijn zalig,' aldus Raymond, 'en Beckers maakt fantastische producten'. Toen zij me vroegen mee te werken aan de introductie van deze nieuwe smaaksensatie, hoefde ik niet lang na te denken.

Voor meer informatie, vragen of fotomateriaal kunt u contact opnemen met: Het Verschil Telefoon 06 51 22 85 64

ACHTERGRONDINFORMATIE
Beckers heeft meer dan 50 jaar ervaring met het maken van snacks. Beckers ziet haar toekomst in kwalitatieve snacks en hapjes met een uitmuntende smaak, gebaseerd op originele recepturen.

WORLD SNACKS
Beckers gaat sinds kort de hele wereld over, als een Marco Polo, op zoek naar snacks en hapjes die horen bij lokale tradities en gewoontes: World Snacks. Bij voorkeur haalt Beckers deze World Snacks bij smaakmakende familiebedrijven ter plaatse. Originele ingrediënten uit het land van herkomst en typische, lokale recepturen staan daarmee borg voor variatie en culinair avontuur van hoog smaakniveau.

In samenwerking met het Italiaanse familiebedrijf Righi uit Reggio Emilia brengt Beckers authentieke Italiaanse hapjes nu op de Nederlandse markt. Righi is een traditioneel familiebedrijf waar authenticiteit, kwaliteit en passie voor eten hoog in het vaandel staan.

CLASSIC SNACKS
Naast 'World Snacks' blijft Beckers zich toeleggen op het ontwikkelen van lokaal geïnspireerde en authentiek Nederlandse snacks van superieure kwaliteit: de zogenaamde Classic Snacks van Beckers. Denk hierbij aan de overbekende frikandel en de oer-Hollandse kroket.

Beckers is een merk van Wessanen Nederland, gevestigd te Utrecht.

Villa Pardoes is een vakantieverblijf in Kaatsheuvel voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Samen met hun ouders, broertjes en zusjes beleven zij hier een week lang gratis de vakantie van hun leven. Meer informatie is te vinden op www.villapardoes.nl.

Call4Care is een aanbieder van telefonieabonnementen waarvan minimaal 10% van de gebruikskosten gedoneerd wordt aan diverse goede doelen. Meer informatie is te vinden op www.call4care.nl.