Time : 12:17:33 PM
Date : Monday, December 05, 2005
Sender Name: FAVV-AFSCA

FAVV: Breng een bezoekje aan de stand van het Voedselagentschap op Agribex

Het Voedselagentschap tekent opnieuw present op Agribex. Wie voedsel zegt, denkt immers in de eerste plaats aan landbouw. Het FAVV bevindt zich in paleis 11, vlak naast de doorgang als je van paleis 10 komt en in de buurt van andere overheden die iets met de landbouw te maken hebben en die dit jaar allemaal in paleis 11 werden gegroepeerd. De veranderingen die vanaf 1 januari 2006 in voege treden worden in de kijker geplaatst. De informatie (die eveneens terug te vinden is op de hiervoor speciaal gemaakte website www.favv2006.be en waarvoor momenteel reclamespots uitgezonden worden op de radio) wordt er op een aanschouwelijke manier overgebracht aan de bezoeker van het salon.

Ook de consument wordt uiteraard niet vergeten : zo zal in het weekend het meldpunt aanwezig zijn om op de vragen te antwoorden en kan men de publicaties van het Voedselagentschap met ondermeer de folder "veilig voedsel : ook u werkt eraan mee" verkrijgen. Voorts is Agribex de gelegenheid om de medewerkers van het FAVV eens "in levende lijve" te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over voedselaspecten.

Info : Agribex 2005, van woensdag 7 tot en met zondag 11 december 2005 (dinsdag 6 december is een extra dag voor de professionele bezoekers, enkel op uitnodiging).
Zie www.agribex.be voor details.

contactpersoon voor de nederlandstalige pers: pascal houbaert 0475 20 66 73
contactpersoon voor de franstalige pers: pierre cassart 0477 69 35 65

URL: http://www.favv.be
http://www.agribex.be