Ingezonden persbericht


Wijziging directie Imtech ICT

Gouda, 5 december 2005 - Imtech N.V. (technische dienstverlening in Europa) maakt bekend dat er een wijziging is opgetreden in de directievoering bij Imtech ICT.

Bij Imtech ICT is drs. J.T.M. (Hans) van Happen in overleg teruggetreden als Algemeen Directeur van Imtech ICT. Ir. P (Piet) Veenstra, thans Directeur van Imtech ICT Information Technology, zal hem als Algemeen Directeur opvolgen. De groeistrategie van Imtech ICT zal ongewijzigd worden voortgezet.

Imtech ICT is een full service ICT-dienstverlener met een geïntegreerd pakket ICT-diensten gericht op consultancy, projectmanagement, software services en ICT-infrastructuren. Deze Imtech-divisie telt ruim 900 medewerkers en realiseert een omzet op jaarbasis van circa 140 miljoen euro.

Nadere informatie
Imtech N.V.
Mr. M.E.J. (Mark) Salomons
Secretaris van de Vennootschap
Telefoon: (0182) 54 35 14
E-mail: mark.salomons@imtech.nl
www.imtech.nl

Profiel Imtech
Imtech N.V. is een Europese technische dienstverlener op het gebied van informatie- en communicatietechnologie, elektrotechniek en werktuigbouw. Met ongeveer 14.000 medewerkers realiseert Imtech een omzet van ruim 2 miljard euro op jaarbasis. Imtech heeft sterke posities in de markten utiliteit, industrie, maritiem, infra en telecom in België, Duitsland, Luxemburg, Nederland, Engeland, Spanje en is tevens actief in Oost-Europa. De aandelen Imtech zijn genoteerd op de effectenbeurs van Euronext, waar Imtech is opgenomen in de Amsterdam Small Cap Index (AScX) en de Next 150 Index.

Imtech N.V. Quinterium Offices I Kampenringweg 45-A 2803 PE Gouda Nederland Tel +31 (0)182 543 543 Fax +31 (0)182 543 500 Email: info@imtech.nl

Onze website: http://www.imtech.nl