Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe Algarve brochure biedt ruime keus aan hotels en appartementen in iedere prijsklasse!

Nieuwe Algarve brochure
Een brochure met alleen maar accomodaties in de Algarve! Tot op de dag van vandaag was een dergelijk brochure - met z'n groot en gevarieerd aanbod - nog niet te vinden op de markt. Met de introductie van de Girassol Algarve Vakantie brochure is daar nu verandering in gekomen. De brochure is 24 pagina's dik en beschrijft een ruim aanbod aan accomodaties in iedere prijsklasse. De brochure mag dan ook gezien worden als een aanwinst voor het aanbod van de reisbureau's. Die kunnen nu in één keer bijna het gehele scala aan mogelijkheden van de Algarve aanbieden.

Lage prijzen verrassen ook de reisbureau's
De brochure biedt mede dankzij de nationale luchtvaartmaatschappij "TAP Portugal" verkoopprijzen die aanzienlijk lager liggen dan die van de concurrentie. De retail was, tijdens de "op reis" dagen in Vianen, aangenaam verrast en heeft het programma zeer positief ontvangen. De Algarve brochure biedt naast laag geprijsde hotels en appartementen ook All Inclusive reizen op Turkije prijsniveau.

Girassol Vakanties genomineerd voor prijs
Girassol Vakanties, door het Financiele Dagblad, ABN Amro en het Ministerie van Economische zaken genomineerd voor de Gazelle Award 2005, maakt de laatste jaren een enorme groei door. De Algarve bleef achter in deze groei. Vandaar deze aparte brochure.

Voor informatie/beeldmateriaal:
Otto-Mark Schaap, 020-428 39 25

Girassol Portugal Vakanties, Prinsengracht 783-785, 1017 JZ Amsterdam
Fax: 020-646 1475 * E-mail: info@girassolvakanties.nl * www.girassolvakanties.nl