TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 05-12-2005

Internet
www.sinterklaasavond.nl

Winnaars beste gedicht en beste surprise
bekendgemaakt op www.sinterklaasavond.nl

De winnaars van het Beste Gedicht en de Beste Surprise worden vandaag bekendgemaakt op www.sinterklaasavond.nl. De afgelopen weken zijn er meer dan 750 gedichten ingezonden en eenzelfde aantal aan surprises kwam binnen. Bezoekers aan de site konden hun stem uitbrengen voor hun meest favoriete gedicht of surprise. In totaal zijn er meer dan 200.000 stemmen uitgebracht! Deze stemmen tezamen met een rechtvaardig oordeel van een jury bepalen de winnaars van het Beste Gedicht en de Beste Surprise.

Al vier jaar op rij heeft de TROS de website www.sinterklaasavond.nl online. Bezoekers hebben de laatste weken veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten die op de site worden aangeboden en ook vandaag en de rest van de week kan de site nog hulp bieden bij bijvoorbeeld het maken van een gedicht. De dichtpieten zitten nog de hele week klaar en rijmen de mooiste zinnen aan elkaar.

Voor iedereen die de pakjesavond al achter de rug heeft en zijn cadeaus al weer kwijt wil, is de Sint Swapper geopend. Hier kan de bezoeker zijn of haar cadeaus te koop aanbieden, maar bijvoorbeeld ook op zoek gaan naar leuke tweedehands cadeaus! De feestdagen zijn tenslotte al duur genoeg...

www.sinterklaasavond.nl is nog de gehele week online.