Peter Langhout Super Sirene Sale overweldigend succes!

Peter langhout reizen


Site en callcenter Peter Langhout Reizen overbelast

Op de eerste maandag van de maand klinkt om 12.00 uur de sirene in heel Nederland. Dit was het moment waarop bij Peter Langhout Reizen honderden vakanties vanaf euro 1,- aangeboden werden. Binnen 5 minuten waren alle reisaanbiedingen uitverkocht.

Al voor 12.00 uur waren alle telefoonlijnen van Peter Langhout Reizen overbelast. Om 12.00 uur waren er enkele honderden wachtenden. Ook de internetsite werd dermate goed bezocht dat de servers het niet meer aan konden. Op piekmomenten werd de site door meer dan 20.000 bezoekers tegelijkertijd bezocht. De volgende Super Sirene Sale zal op maandag 2 januari aanstaande plaatsvinden.

Peter Langhout Reizen is één van de grootste reisaanbieders in Nederland op het gebied van vlieg-, auto- en busreizen. Jaarlijks reizen meer dan 200.000 reizigers met Peter Langhout naar bestemmingen binnen en buiten Europa. In 2006 viert Peter Langhout Reizen haar 10-jarig jubileum als online reisaanbieder. Bovendien zal in 2006 de 5 miljoenste reiziger via Peter Langhout Reizen op vakantie gaan.

Alphen aan den Rijn, 5 december 2005


Noot voor de redactie (