FNV Bouw


Roger Krielen FNV Bouw jongeren vertegenwoordiger

Roger Krielen wordt 'het jongere gezicht' van FNV Bouw. De vakcentrale is dit jaar gestart met FNV-Jongerennetwerk. Het netwerk wil jongeren de gelegenheid bieden mee te praten en te beslissen over kwesties die jongeren aangaan. Voor de vertegenwoordigers binnen de vakbond is een kerngroep opgericht.

FNV Bouw heeft Roger Krielen gevraagd om FNV Bouw voor de kerngroep. Het Jongerennetwerk is nog niet compleet en mist een voorzitter. Jongeren kunnen op www.fnvjong.nl een stem uitbrengen op de gewenste voorzitter. Na 14 december wordt de voorzitter bekend gemaakt. De komende weken gaat de kerngroep plannen maken voor het volgende jaar. Volgend jaar zal FNV-Jongerennetwerk volledig kunnen starten en zullen meer horen van onze nieuwe collega.

Wie is Roger Krielen?
Roger heeft een opleiding primair metselaar gevolgd. Zijn hart ligt bij dit ambachtsvak. Om verder te komen in de bouw volgt Roger nu een opleiding MTS Bouwkunde (BOL 4). Roger heeft al drie jaar ervaring in de vakbond. Op 'het samenwerkingsverband IPB' heeft Roger kennis gemaakt met FNV Bouw en zich aangemeld als kaderlid in regio Zuidwest( inmiddels 4 jaar lid). Door een aantal activiteiten is Roger Krielen inmiddels een ingewijd kaderlid. Ook heeft Roger interne cursussen gevolgd zoals 'leiding geven, leiding ontvangen'.

FNV Bouw
Postbus 520 - 3440 AM Woerden

Tel 0900 36 82 689 Fax 0348 423 610