Gemeente Barneveld


Bestemmingsplan omgeving Transferium

Tot eind december 2005 ligt het voorontwerp bestemmingsplan Barneveld Noord ter inzage en is onderaan dit bericht als pdf-bestand te downloaden.

Dit bestemmingsplan wordt gemaakt voor de ontwikkeling van het Transferium Barneveld Noord en omvat het gebied tussen Binnenveld, Industrieweg, Harselaarseweg en Baron van Nagellstraat. Daarnaast is de Baron van Nagellstraat met enkele zijwegen ook in het bestemmingsplan opgenomen.

Het doel is om een aantal ontwikkelingen mogelijk te maken. Hierbij gaat het om de ontwikkeling van hoogwaardige bedrijvigheid ten noorden van het transferium, de herinrichting van het stationsgebied Barneveld Noord en de verbetering van de verkeersveiligheid en de verkeersafwikkeling van dit deel van Barneveld.

U kunt schriftelijk of mondeling uw mening over dit plan geven. Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Barneveld, Postbus 63, 3770 AB Barneveld. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met mevrouw Van Bommel via nummer (0342) 495 464. Reacties moeten voor 31 december bij de gemeente binnen zijn.

Meer informatie vindt u op de projectpagina Transferium. Ook deze link vindt u onderaan dit bericht.

Project Transferium Barneveld-Noord Mutatiedatum 05/12/2005 Downloads * Transferium voorontwerp * Transferium plankaart