Ingezonden persbericht


Persbericht

5 december 2005

Doorbraak in flexibel werkplekbeheer met FLEXDESK van SCC

~ SCC biedt een volledige, geautomatiseerde werkplek voor de prijs van een broodje kaas ~

SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, brengt een revolutionair nieuw aanbod voor werkplekbeheer op de markt: FLEXDESK. Met dit pakket diensten inclusief benodigde hardware en software, kunnen organisaties in één keer hun volledige werkplekinfrastructuur inrichten, onderhouden en beheren voor de prijs van een broodje kaas.

FLEXDESK is ontwikkeld omdat SCC wil voorzien in de dringende marktbehoefte aan een flexibele, voorspelbare en financieel aantrekkelijke oplossing voor werkplekbeheer. Met FLEXDESK krijgt de klant een overkoepelend contract in abonnementsvorm, waarbinnen alle werkplekken worden beheerd tegen volledig transparante, vaste kosten per gebruiker.

SCC onderscheidt binnen het aanbod drie soorten gebruikers; kantoormedewerkers, mobiele gebruikers en thuiswerkers. Voor alle drie typen is een pakket hardware, software en diensten samengesteld, voor optimale productiviteit van de individuele medewerker. Naarmate de organisatie groeit, kunnen op ieder gewenst moment eenvoudig nieuwe gebruikers toegevoegd worden binnen de lopende overeenkomst.

Binnen een FLEXDESK-overeenkomst levert SCC desktops en laptops ter vervanging van het bestaande hardware-portfolio bij de klant, inclusief beheer en onderhoud. Zo krijgt de ICT-afdeling van de klant meer tijd en middelen voor andere zaken, terwijl de gebruikers toch altijd kunnen rekenen op goed functionerende apparatuur en snelle technische ondersteuning.

"Doordat wij bij FLEXDESK werken met een vaste prijsafspraak per gebruiker op abonnementsbasis en een 100 procent gegarandeerde service, kunnen klanten rekenen op volledig voorspelbare kosten", aldus Patrick van de Coolwijk, sales & marketing directeur bij SCC. "Bij het leasen van auto's en koffiemachines geven organisaties al de voorkeur aan vaste kosten en servicegaranties; wij zijn ervan overtuigd dat klanten dit ook voor werkplekbeheer willen."

(280 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over SCC
SCC is een belangrijke internationale leverancier van IT-diensten en -oplossingen die leiden tot kostenbesparingen en prestatieverbeteringen gericht op de Europese overheid en het bedrijfsleven. Via een netwerk van eigen vestigingen en business partners voert het bedrijf nationale en internationale projecten uit in meer dan zestig landen. Tot het SCC-klantenbestand behoren onder meer ABN AMRO bank, AON, British Airways, CSC, Danone, France Telecom, ING Group, Leaseplan, Gemeente Amsterdam, Ministerie van Justitie, Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, Peugeot, Sodexho en TU Eindhoven. SCC maakt deel uit van SCH (Specialist Computer Holding), de grootste niet-beursgenoteerde technologiegroep van Europa met meer dan 6.000 werknemers en een omzet van 3 miljard euro. Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.nl.scc.com.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Marieke van Zuien bij LEWIS PR. Tel: +31 (0)40 235 46 00
E-mail: Mariekev@lewispr.com

Voor verdere informatie over SCC kunt u contact opnemen met Rutger van Walbeek bij SCC. Tel: +31 (0)172 634 477
E-mail: rwalbeek@nl.scc.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 23
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com