Gemeente Gorssel

De heer F.J. Spekreijse geinstalleerd als burgemeester van Lochem

Vrijdag 2 december is de heer F.J. Spekreijse tijdens een buitengewone openbare raadsvergadering geïnstalleerd als burgemeester van de gemeente Lochem.

Na een welkom door stadsomroeper Klepperderk begon de officiële raadsvergadering waarin loco-burgemeester A. Pompe de heer Spekreijse de ambtsketen omhing en de heer Van Hoorn, als plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, hem de hamer overhandigde. De heer Jaarsma van belangenvereniging Barchem sprak namens de dorpsraden en belangenverenigingen een welkomstwoord uit en overhandigde daarbij een gezamenlijk cadeaupakket.

De nieuwe burgemeester sprak zijn verwachtingen uit naar de gemeentelijke organisatie, deed toezeggingen over het verder uitwerken van burgerparticipatie en het betrekken van burgers bij planvorming en hoopt op een periode waarin met durf en creativiteit uitdagingen worden aangegaan.

Voorafgaand aan de receptie werd door een afvaardiging van de acht muziekcorpsen uit de gemeente Lochem een aubade gebracht aan de heer Spekreijse en zijn gezin.

Toespraak burgemeester F.J. Spekreijse

Foto van burgemeester Spekreijse Foto van burgemeester Spekreijse