Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Avantage en MegaSellers Business Groep tekenen voor samenwerking

Gebundelde krachten op het gebied van netwerkbeheer, implementaties en migraties

Capelle aan den IJssel, 5 december 2005-- Avantage, specialist in netwerkimplementaties en -migraties, en de MegaSellers Business Groep, ICT-leverancier voor het MKB hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Door deze samenwerking ontstaat een groot synergievoordeel waarbij de klanten profiteren van een compleet aanbod van installatie, migratie, beheer, beleidsondersteuning, beveiliging, informatie opslag, server based computing, hardware en software.

De MegaSellers Business Groep kan door deze samenwerking nu ook grotere omgevingen in beheer nemen. Bedrijven met 5 tot 2500 werkplekken kunnen het beheer nu uitbesteden aan de ICT-leverancier, waarbij de verhouding van onsite en remote beheer wordt afgestemd op de behoefte van de klant.

"De MegaSellers Business Groep is sterk in logistiek", weet Wim Dijk, commercieel directeur van Avantage. "We maken van elkaars diensten gebruik om onze klanten een volledige service te bieden. Het heeft grote voordelen voor de planning. Als wij er zijn om een installatie uit te voeren moeten de spullen op tijd geleverd en gecontroleerd zijn. Nu we dit in nauwe samenwerking organiseren zal het gehele proces gestroomlijnd verlopen", zegt Dijk.

"Avantage heeft kennis van Citrix, Linux en Novell in huis en is Microsoft Gold Partner," benadrukt Raymond Perridon, algemeen directeur van de MegaSellers Business Groep, "Zij zijn gespecialiseerd in het beheren van grote infrastructuren. Door deze samenwerking kunnen wij onze grote klanten nu op een hoger niveau bedienen," aldus Perridon.

Inmiddels hebben de partijen gezamenlijk verschillende klanten bediend, wat tot positieve reacties heeft geleid. Door de samenwerking heeft de klant één aanspreekpunt voor een brede service, hetgeen de klant ook tijd bespaart. Daarnaast houden ze gezamenlijk in de gaten wat er bij de klant en in de markt speelt, onder andere door het nauwlettend volgen van roadmaps. Avantage en de MegaSellers Business Groep kunnen dan snel op problemen en behoeften van de klant inspringen.

Over Avantage Groep

Avantage heeft zich in haar 15-jarig bestaan ontwikkeld tot een partner die de noodzakelijke kennis en ervaring in huis heeft voor succesvolle ICT- en Interactieve Media projecten.

De Avantage groep is een projectorganisatie met haar hoofdkantoor in Capelle a/d IJssel. Onafhankelijkheid, no-nonsense en know how staan voorop, met name op het gebied van ICT-beleid, Elektronisch zakendoen, Netwerkservices, Informatievoorziening, -opslag en -beveiliging.

Kijk voor meer informatie over de producten en diensten op: www.avantage.nl

Over de MegaSellers Business Groep

De MegaSellers Business Groep heeft meer dan 18 jaar ervaring in het MKB-segment. Met de onderdelen Business Solutions en Services helpt het bedrijf kleine en middelgrote organisaties processen te automatiseren, winstgevende beslissingen te nemen en groei te realiseren. Naast Business Solutions en Services biedt de MegaSellers Business Groep middels Business Computers ook oplossingen voor grote bedrijven met logistieke en migratie vraagstukken. De persoonlijke benadering van klanten, de soepele logistieke afhandeling en de technische en bedrijfsmatige kennis van de adviseurs zorgen voor een succesvolle implementatie.

Kijk voor meer informatie over de producten en diensten op: www.megasellers.nl

---------------------------------------------------Einde Persbericht-----------------------------------------------------------

Bijschrift Illustratie

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst door Wim Dijk van Avantage en Raymond Perridon van de MegaSellers Business Groep op het hoofdkantoor Avantage Groep met op de achtergrond de skyline van Rotterdam.

Meer informatie voor de pers:

Avantage Groep

Rob Tol

Rivium Boulevard 5

2909 LK Capelle a/d IJssel

T: 010 - 235 12 35

F: 010 - 235 12 34

E: rob.tol@avantage.nl

W: www.avantage.nl

MegaSellers Business Groep

Astrid Miltenburg

Hagenweg 7b Postbus 376

4130 EJ Vianen

T: 0347 - 32 91 73

F: 0347 - 32 91 05

E: astridm@megasellers.nl

W: www.megasellers.nl

Lubbers & De Jong

Maartje van Oeveren

Keizersgracht 219

1016 DV Amsterdam

T: 020-4210565

F: 020-6388417

E: maartje@l-dj.nl

W: www.l-dj.nl