Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland. * District Apeldoorn

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT APELDOORN

5 december 2005

Apeldoorn - Lichtgewonde door aanrijding

Een 19-jarige Apeldoornse fietsster raakte zondagavond (04/12) op de kruising Sophialaan/Molenstraat/Veldhuisstraat gewond door aanrijding met een 30-jarige automobilist uit Apeldoorn. De vrouw fietste over de Sophialaan en sloeg rond 19.20 uur linksaf de Veldhuisstraat in. Hierbij verleende zij geen voorrang aan haar plaatsgenoot. De vrouw liep een pijnlijke knie en hoofdpijn op.

Apeldoorn - Rijbewijs kwijt na drankgebruik

De politie heeft zondagavond (04/12) op het Holthuis een 37-jarige dronken automobiliste uit Apeldoorn aangehouden die tegen de geparkeerde auto van een 34-jarige plaatsgenoot was aangereden. De man hoorde rond 21.25 uur een klap en zag dat de vrouw tegen zijn auto was gebotst. De gewaarschuwde politie constateerde dat zij alcohol gedronken had. De vrouw blies op het politiebureau een promillage van 1,4. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakte proces-verbaal op.

Apeldoorn - Snorfiets vlieg in brand

De snorfiets van een 17-jarige Apeldoornse vloog zondagmiddag (04/12) op de Matenpoort spontaan in brand. Het meisje had net benzine getankt toen rond 14.00 uur haar snorfiets begon te branden. Zij had de tegenwoordigheid van geest om haar vervoermiddel van zich af te gooien zodat zij geen letsel opliep. De brandweer bluste de snorfiets.

Einde berichten

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58

---- --