Ingezonden persbericht


Rotterdam, 1 december 2005

Persbericht


---

Nieuwe carrière JOHN DE WOLF

Oud-voetballer wordt nieuwe sportpresentator bij RNN7

John de Wolf wordt vanaf 5 december de nieuwe presentator van Correct Sport Studio, het sportprogramma van Tv-zender RNN7. Op maandag, woensdag en vrijdag zal de oud-voetballer de presentatie van het sportnieuws voor zijn rekening nemen.

John de Wolf is een bekende oud-prof, die zijn hoogtepunten beleefde bij Feyenoord. Ook was de Schiedammer actief voor Sparta, FC Groningen, Wolverhampton Wanderers (Engeland), VVV, Hapoel Asjkalon (Israël) en Helmond Sport. De stoere verdediger speelde zes interlands, waarin hij twee keer scoorde. Na zijn profcarrière heeft De Wolf zich toegelegd op een trainersloopbaan. Momenteel is hij hoofdcoach van amateurvereniging Haaglandia / Sir Winston.

John de Wolf ziet zijn presentatieactiviteiten als een opstap in de sportjournalistiek. Eerder kreeg zwemster Inge de Bruijn al de kans om haar presentatievaardigheden bij RNN7 vorm te geven. De Wolf: "Veel mensen hebben me verteld dat ik met mijn bekendheid en uitstraling wellicht geschikt zou zijn voor televisiewerk. RNN7 heeft me benaderd en ik wil deze kans graag aangrijpen om me te vormen als presentator. Bij deze sympathieke, regionale zender kan ik me in de luwte ontwikkelen."

RNN7 is de grootste commerciële, regionale televisiezender van de Benelux, voor Zuid-Holland Zuid, Rijnmond, Zeeland en het Westland met 24 uur per dag boeiende televisie voor een brede doelgroep. Correct Sport Studio is het sportprogramma van RNN7 dat zich richt op regionaal sportnieuws, achtergronden, interviews en leuke reportages. Betaald voetbal, amateurvoetbal en alle andere regiosporten staan in de uitzendingen centraal.

John de Wolf zal de uitzendingen vanaf 5 december gaan presenteren. De presentatie van de talkshow van Correct Sport Studio, een vast onderdeel van de woensdaguitzending, blijft in handen van Philip de Liagre Böhl. In de komende weken zijn daarin Arnold Vanderlijde en Kees van Wonderen te gast.

De eerste uitzending met John de Wolf komt maandagavond 5 december om 18.30 uur op de zender. Dit programma wordt ieder uur herhaald, tot dinsdagmiddag 17.30 uur. Ook de woensdaguitzending start om 18.30 uur en wordt ieder uur herhaald. Op vrijdag wordt Correct Sport Studio niet ieder uur herhaald, maar eens in de twee uur. Ook in de weekendcompilatie is het sportprogramma te zien. Voor precieze uitzendtijden van onze programma's kunt u terecht op www.rnn7.nl.


---

Einde persbericht

Voor meer informatie over RNN7 www.RNN7.nl