Talpa Nederland


Laren, 1 december 2005

'WONDERE WERELD' 5 DECEMBER VAN START BIJ TALPA

Aanstaande maandag 5 december is om 21.45 uur de eerste aflevering van 'Wondere Wereld' te zien bij Talpa. Het populair wetenschappelijk magazine wordt gepresenteerd door Ernst-Paul Hasselbach.

In elke uitzending maakt de kijker kennis met zes fascinerende ontdekkingen en uitvindingen uit binnen- en buitenland. Vanuit de Wondere Wereld-studio presenteert Ernst-Paul Hasselbach elke week zes reportages die een breed kijkerspubliek op verhelderende en spannende wijze informeren over nieuwe wetenschappelijke inzichten op het gebied van mens, natuur en techniek.

Het format van Wondere Wereld is gebaseerd op Welt der Wunder, het meest succesvolle populair wetenschappelijk magazine in Duitsland. De afgelopen tien jaar werden daar bijna vijfhonderd afleveringen uitgezonden.

Wondere Wereld, vanaf maandag 5 december om 21.45 uur bij Talpa. Er staan acht afleveringen gepland.

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken, en het Nederlandse televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---