RTL Group

Agenda



Kinderen maken kans op vervulling van droomwens in 'Staatsloterij Pakjesavond' bij RTL 4

Het ultieme kinderfeest is zonder twijfel het feest van Sinterklaas. Op deze avond vol spanning, cadeaus en bergen pepernoten, mag de Staatsloterij Pakjesavond natuurlijk niet ontbreken. Dit speciale Sinterklaashoogtepunt, gepresenteerd door Carlo Boszhard en Chantal Janzen, is op maandag 5 december vanaf 20.30 uur bij RTL 4 te zien en staat dit jaar geheel in het teken van kinderen met speciale hartenwensen. Ze nemen het tegen elkaar op in deze special van Win t en In t, waarin ze spelen om de droomwens van iemand anders in vervulling te laten gaan.

De tienjarige Anthony speelt mee voor zijn zesjarige zusje Rachelle. Haar voetbalteam heeft nog nooit gewonnen en daarom wil Anthony het team een oppepper geven. Steffie, 9 jaar, wil iets bereiken voor haar opa, die sinds kort in een verpleeghuis zit. De koffiekamer in het tehuis is erg ongezellig en Steffie wil daar verandering in aanbrengen. De tienjarige Lisa doet mee om de droomwens van haar klasgenootje Daan, die leukemie heeft, te verwezenlijken. Hij is gek van Ferrari's en wil dolgraag een ritje maken in zon stoere auto.

Vanzelfsprekend vinden tijdens deze vrolijke Sinterklaasuitzending ook de trekkingen plaats van de Staatsloterij én van Dayzers voor de maand december.

Uitzending: RTL 4, maandag 5 december, tussen 20.30 uur en 21.30 uur.


---

-------------------------------------
Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne Kolfschoten, persdienst RTL Nederland via tel. (035) 6718878 of susanne.kolfschoten@rtl.nl.

© 2005 RTL Nederland / IP