Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alle kinderen kunnen nu beroemd worden!
Word beroemd met je eigen website

Amsterdam, 5 december - Multimedia uitgever 2COM2 van CompuBob's Website Toolkit, lanceert binnenkort een zeer speciale campagne. Doel is kinderen die op kidsxpress.nl hun eigen website gebouwd hebben beroemd te maken. Internet is immers de leukste en gemakkelijkste manier om je eigen kwaliteiten aan de wereld te laten zien. Wie de allermooiste, interessantste, populairste, verbazingwekkendste site maakt wordt beroemd in Nederland. En misschien wel in de hele wereld.

"Je staat af en toe versteld van wat kinderen allemaal kunnen. Computerwizzards van 11, topballerina's die nog niet ontdekt zijn, kinderen die zelf hele boeken schrijven, uitvinders in de dop... Het wordt hoog tijd dat die talenten aan de wereld getoond worden, en dat kan heel gemakkelijk met je eigen website." aldus Fulco Claassen en Bernoud Jonker, de bedenkers van CompuBob's Website Toolkit.

Hulp
CompuBob helpt iedereen die een eigen site maakt met tips en trucs om reclame te maken voor de eigen website, en helpt de site extra aantrekkelijk te maken voor het internetpubliek. Daar hoort natuurlijk ook een prijs bij voor de mooiste website: de CompuBob Award. De verkiezing zal plaatsvinden op CompuBob's speciale campagnesite: beroemd.kidsxpress.nl

Voorbeelden
Het zou niet voor het eerst zijn dat kinderen beroemd worden met hun website. Een groot Nederlands voorbeeld was enkele jaren geleden al de jonge Ben Woldringh, die zijn eigen bel-vergelijksite bouwde en er stinkend rijk mee werd. En in Canada is er het voorbeeld van Ryan (http://www.ryanswell.ca) die voor een goed doel een website bouwde en daarmee wereldberoemd werd en zo geld inzamelde voor de bouw van waterputten in Afrika.

Nu overal te koop
Compubob's Website Toolkit is een CD-rom, een boekje en een website waarmee kinderen heel gemakkelijk hun eigen unieke website kunnen maken. Voor meer informatie over de producten en de verkooppunten check www.kidsxpress.nl of www.beroemd.kidsxpress.nl.

Einde bericht