Ingezonden persbericht

Voorpost demonstreert in Amsterdam bij aanvang proces Hofstadgroep

Geen djihad in onze straat

AMSTERDAM, 20051206 -- Terwijl de goedheiligman op 5 december in gans het land pakketjes afleverde, stonden in Amsterdam 14 leden van de zogenaamde Hofstadgroep terecht. Deze bebaarde leden worden er onder andere van verdacht van het willen afleveren van een andere soort pakketjes. De leden van de bende bestaan uit geradicaliseerde moslims, meest van vreemde komaf. Voorpost protesteerde tegen moslimextremisme bij aanvang van dit proces.


Volgens justitie was deze cel gereed voor het plegen van aanslagen. Zo werden er al granaten gegooid naar de politie en werd één lid opgepakt met een doorgeladen machinepistool. Helaas is de Nederlandse justitie nog steeds niet geslaagd om deze 'vermeende' terroristen veroordeeld te krijgen. Nu hopelijk wel in de herkansing! Extremisme? Lekker in eigen land!

Voorposters waren vanochtend paraat met spandoeken om de fanatieke aanhang van de Hofstadgroep duidelijk te maken dat de angst niet over alle Nederlanders regeert. De teksten "Geen djihad in onze straat!" en "Niet blij in Nederland? Hand in hand terug naar eigen land!" mochten zich op veel belangstelling van de ruim aanwezige pers rekenen. Voorpost Nederland staat klaar op de voorposten van de samenleving! Geen djihad in onze straat!

Amsterdam, 5 december 2005

Voorpost Nederland




Voorpost Nederland