Ingezonden persbericht

GROOT PIETEN FEEST in Eetcafé Spinoza / Theater Restaurant Descartes

EETCAFE SPINOZA & THEATER-RESTAURANT DESCARTES



LEEUWARDEN, 20051201 -- Zoals elk jaar eet Sinterklaas op 5 december in Eetcafé Spinoza te Leeuwarden. Samen met zijn Serveer-Pieten is Sinterklaas vanaf 16.30 uur aanwezig. THEATRAAL KERST-DINER in Eetcafé Spinoza / Theater Restaurant Descartes Nadat Sinterklaas en Zwarte Piet weer vertrokken zijn naar Spanje zijn Eetcafé Spinoza en Theater Restaurant Descartes in kerstsfeer. In Theater Restaurant Descartes speelt vanaf 7 december 2005 een speciale kerstvoorstelling.


GROOT PIETEN FEEST in Eetcafé Spinoza / Theater Restaurant Descartes

Zoals elk jaar eet Sinterklaas op 5 december in Eetcafé Spinoza te Leeuwarden. Samen met zijn Serveer-Pieten is Sinterklaas vanaf 16.30 uur aanwezig. De kinderen kunnen De Goedheilig man een handje geven. Ter vermaak heeft de Crea-Piet een teken- en knutseltafel neer laten zetten. De Chef-Kok-Piet heeft voor de ouders een simpele, doch voedzame maaltijd samengesteld. Voor de kinderen is er natuurlijk een speciaal Sinterklaas-Kinder-menu. Vanaf 19.00 uur vertrekt Sinterklaas om de cadeautjes in het hele land te bezorgen. De Serveer-Pieten blijven. Verwacht u geen cadeautjes, maar wilt u wel de sfeer 'proeven' dan bent u na 19.00 uur ook nog van harte welkom.

De Planning-Piet zou het fijn vinden als u wilt reserveren. Dit kan op telefoonnummer
058 ­ 212 93 93. Dit alles om teleurstelling te voorkomen.


THEATRAAL KERST-DINER in Eetcafé Spinoza / Theater Restaurant Descartes

Nadat Sinterklaas en Zwarte Piet weer vertrokken zijn naar Spanje zijn Eetcafé Spinoza en Theater Restaurant Descartes in kerstsfeer. In Theater Restaurant Descartes speelt vanaf
7 december 2005 een speciale kerstvoorstelling. Wat is er nu leuker om in een warme sfeer ontvangen te worden en te genieten van een unieke kerstsfeer met een sausje van theatrale gezelligheid. Ook op 2de kerstdag, zowel individueel als voor groepen. Wij hebben tevens op zaterdag 17 en vrijdag 23 december 2005 een 'aanschuif-kerst-diner' (= individueel vanaf 2 gasten). Reserveren noodzakelijk op 058 ­ 215 82 71.

Tijdens een heerlijk diner wordt u getrakteerd op die typisch herkenbare kerstsfeer. Acteurs zullen u meenemen via zang, cabaret en meer naar de kerst van vroeger en nu. Een voorstelling met een lach en een traan. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Theater Restaurant Descartes 058 ­ 215 82 71.




Ingezonden persbericht