Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ALLEEN WEG, MAAR SAMEN OP REIS
NIEUW BIJ SUMMUM: SINGLEREIZEN!

Amsterdam, november 2005 - Summum Reizen, dé aanbieder van onvergetelijke groepsreizen naar alle uithoeken van de wereld, brengt nu ook singlereizen op de markt. Onder het motto 'alleen reizen, maar samen op reis' kunnen singles onbezorgd de wereld verkennen. Van Costa Rica tot Tanzania, Summum biedt voor elke single een passende reis! Kenmerkend voor Summum is de individuele vrijheid, deelnemers kunnen ervoor kiezen hun eigen plan te trekken en bijvoorbeeld op eigen gelegenheid een stad verkennen, of juist aan te sluiten bij de groep. Iedereen die alleen op reis gaat kan zich aanmelden, vrijgezel of niet.

Geliefd bij singles
De groepsreizen van Summum zijn al jaren geliefd bij singles. Speciaal voor hen heeft Summum nu èchte singlereizen ontwikkeld, groepsreizen voor alleenreizenden. Hierbij is 'single' een ruim begrip, wie alleen reist - vrijgezel of niet - kan boeken. Omdat alle reisgenoten zonder vrienden, kennissen of partner op reis zijn, worden excursies en uitstapjes al snel gezamenlijk ondernomen. De reisbegeleiding kent alle ins en outs van de bestemming en geeft leuke suggesties. Het programma is vergelijkbaar met dat van de andere Summum reizen. Er wordt overnacht in comfortabele hotels, op tweepersoonskamers (m/m, v/v-indeling), of - tegen meerprijs - op een eenpersoonskamer. Het grote verschil zit 'm in de samenstelling van het gezelschap, bestaand uit allemaal reislustige singles. Gelijkgestemde zielen dus!

Op Summum.nl vast kennismaken
Naast de singlereizen biedt Summum op de website een reisforum met een speciaal gedeelte voor singles. Dit forum is een digitale ontmoetingsplek waar voorafgaand aan de reis alvast contact gelegd kan worden met reisgenoten. Zuid-Afrika, Costa Rica, Thailand, China of Tanzania - Summum biedt in totaal 12 singlereizen aan, dus keuze genoeg. Na afloop van de reis kunnen via het forum gemakkelijk ervaringen en foto's worden uitgewisseld. Een digitaal verlengstuk om met je reisgenoten nòg meer (na) te genieten van de reis!

Meer informatie en boekingen
Zie voor het forum, meer informatie en boekingen www.summum.nl.

Summum Reizen biedt een bijzonder veelzijdig, gevarieerd en betaalbaar aanbod van comfortabele groepsrondreizen naar bestemmingen in Azië, Afrika, Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Zuid-Europa. Het is een organisatie van en voor mensen met een passie voor reizen, het ontdekken van al het moois dat onze wereld te bieden heeft en het actief beleven van andere culturen. Wie op zoek is naar een afwisselende en betaalbare groepsrondreis vindt bij Summum Reizen ongetwijfeld iets van zijn gading. Summum Reizen. Vakanties van je leven!



Ingezonden persbericht