Politie Zeeland


---

Aanvulling op bericht O-7418-2005 Verkeersongeval letsel
De bestuurder van de auto die is aangereden vanmiddag op de N59, betreft een 83-jarige man uit de gemeente Schouwen Duiveland. Hij zat samen met zijn vrouw (gegevens niet bekend) in zijn auto. De man raakte bekneld onder het dashboard van de auto. Het portier van de vrouw ging niet meer open door de klap van de aanrijding. Hierdoor moesten beiden uit de auto gezaagd/geknipt worden. Beide slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De weg is ongeveer twee uur afgesloten geweest. Een toevallig passerende arts heeft nog hulp verleend aan de veroorzaker die in shocktoestand geraakt. De man heeft naderhand wel een verklaring kunnen afleggen tegen de politie.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.