Politie Zeeland


---

O-7412-2005 Verkeersongeval met letsel
Vanmiddag rond 16.37 uur heeft een eenzijdig verkeersongeval een gerboken sleutelbeen veroorzaakt bij een 28-jarige man uit Goes.
De auto van de Goesenaar vloog, door onbekende oorzaak, uit de bocht op de verbindingsweg naar de Deltaweg in Goes. De auto belandde ongeveer vijftig meter verder in het riet. De bestuurder is zelf uit de auto geklommen en is opgevangen door ambulancepersoneel. Die hebben de man naar het ziekenhuis vervoerd en daar werd geconstateerd dat de man zijn sleutelbeen gebroken had. De auto werd weggesleept door een takelbedrijf.
O-7413-2005 Verkeersongeval materieel
In Oud Vossemeer, op de Oud Vossemeersedijk, heeft vanmorgen rond 06.17 uur een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden.
De 29-jarige bestuurder van en auto, een man uit de gemeente Tholen, verklaarde dat de achterkant van de auto weggleed in een bocht van de dijk. Hierdoor werd de auto onbestuurbaar. De auto kwam met de neus in de dijk terecht en sloeg over de kop. Hij landde daarna in een sloot. De auto is total loss verklaard en weggesleept door een takelbedrijf.
O-7414-2005 Snorfiets uit schuur gestolen
Uit een schuur in de Dokter Renesstraat in Oud Vossemeer is, tussen zaterdagmiddag 17.00 uur en vandaag 11.45 uur, een snorfiets gestolen.
De snorfiets, een Puch Zipp in de kleur zwart, is weggenomen uit een afgesloten schuur. Het slot van de schuur werd verbroken.
W-7415-2005 Verkeersongeval met letsel
In de Kanaalstraat in Oost Souburg heeft vanmiddag rond 17.36 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een brommer.
De auto werd bestuurd door een 26-jarige man uit Oost Souburg en de brommer werd bestuurd door een 17-jarige jongen uit Middelburg. De automobilist liet de bromfietser op het kruispunt met het Koopmansvoetpad niet voorgaan en hierdoor ontstond een aanrijding tussen beiden. De bromfietser liep een gekneusd been op. Beide voertuigen raakten beschadigd.
W-7416-2005 Auto vernield
In Westeerzicht, in Vlissingen, is tussen gisteravond 20.45 uur en vanavond 19.00 uur een geparkeerde personenauto vernield.
Een van de ruiten van de auto werd vernield. De schade loopt in de honderden euro's.
W-7417-2005 Auto gestolen
Tussen 19.00 uur en 20.15 uur vanavond werd een personenauto weggenomen vanuit de Joost de Moorstraat in Vlissingen.
De auto betreft een grijze Citroen ZX en is voorzien van kenteken RN-VX-08.
O-7418-2005 Verkeersongeval met letsel
Op de N59, ter hoogte van Nieuwerkerk, heeft vanmiddag rond 14.44 uur een verkeersongeval plaatsgevonden.
Vermoedelijk is het ongeval ontstaan toen een 62-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen Duiveland op bovengenoemde weg een hoestbui kreeg. Hierdoor kwam hij, met zijn auto, op de verkeerde weghelft terecht en botste frontaal op een tegenligger. De bestuurder van de tegenliggende auto, gegevens onbekend, raakte bekneld in het voertuig. Hij is door de brandweer uit zijn benarde positie bevrijd. Bij de aanrijding zijn twee gewonden gevallen die beiden vervoerd zijn naar het ziekenhuis (Het is nog niet bekend wie er gewond zijn geraakt). De N59 is enige tijd afgesloten geweest (nog onbekend voor hoelang) t.b.v. het ter plekke laten landen van de traumahelicopter. Verder info volgt zodra meer gegevens bekend zijn.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland