Gemeente Brummen


Nieuwe gemeenteplattegrond

Ook op internet

In de week van 5 december (week 49) wordt de nieuwe plattegrond van de gemeente Brummen verspreid. De nieuwe gemeentelijke plattegrond bevat een totaalkaart van de hele gemeente en gedetailleerde kaarten van de kernen Brummen, Eerbeek, Hall, Empe en Oeken. De nieuwe kaart is in opdracht van de gemeente Brummen uitgegeven door het bedrijf Rijnland Plattegronden uit Leiden. Het betreft de tweede editie bij deze uigever.

Heeft u op 15 december nog geen plattegrond in uw brievenbus ontvangen, bijvoorbeeld omdat u een nee-nee-sticker op uw brievenbus heeft? Dan kunt u nog tot en met 31 december 2005 een plattegrond gratis afhalen bij de centrale receptie in het gemeentehuis in Brummen of bij de dependance in Eerbeek. Daarna is de plattegrond voor ⬠2,90 verkrijgbaar bij het gemeentehuis, bij de VVVâs, boekhandels en benzinestations.

De plattegrond is overigens ook op het internet te vinden. Via deze (Onder Links of in publieksbalie) en via de website www.plattegronden.nl/eerbeek-brummen kunt u de digitale versie van de plattegrond bekijken.