Senternovem


6 december bijeenkomst voor BSIK-directies

Aanvangsdatum

06-12-2005

Alle managers van BSIK-consortia lopen tegen vergelijkbare vraagstukken aan. Vanuit deze optiek hebben zij interesse in de ervaringen van collega-managers, zo bleek uit een beknopte inventarisatie in 2004. Om BSIK-managers in de gelegenheid te stellen hun kennis en ervaringen te delen, organiseert SenterNovem in opdracht van de werkgroep ICES/KIS op 6 december a.s. een bijeenkomst met workshops rond (van tevoren geïnventariseerde) gemeenschappelijke vraagstukken.

Een eerdere en vergelijkbare bijeenkomst voor het BSIK-management vond in 2004 plaats op 8 december in het Communicatiemuseum Den Haag onder de titel Programmamanagement BSIK-consortia. De onderwerpen die toen aan de orde kwamen, waren: samenwerking tussen onderzoekers en bedrijven binnen het consortium, samenhang van de deelprojecten, mijlpalen/indicatoren als managementtool, de overheid als klant van BSIK-projecten.

Heeft u suggesties voor onderwerpen die 6 december aan de orde kunnen komen? Mailt u s.v.p. uw suggesties naar ices@senternovem.nl

Locatie

Amsterdam

Toegangsprijs

Gratis
Wijzigingsdatum | 24-10-2005