Gemeente Someren


op
dinsdag 6 december 2005, om 20.00 uur op het gemeentehuis. Vaststelling van de besluitenlijst van de vergadering van dinsdag 8 november 2005 en behandelen stand van zaken actielijst. a. Informatie betreffende het protocol `Jongeren op straat'. b. Informatie betreffende oprichting van wijkraden in Someren-Dorp. c. Informatie betreffende vaststelling van uitvoeringsregels categoriale bijzonder bijstand voor chronisch zieken en gehandicapten.

4 SRE-aangelegenheden.
5 Concretisering van reïntegratieactiviteiten.
Tijdens de behandeling van de Programmabegroting 2006 is afgesproken om van gedachte te wisselen over reële en concrete doelstellingen ten aanzien van sociale activering en bevorderen zelfredzaamheid. In een korte notitie wordt hiervoor een aanzet gedaan. 6 Wijzigen van de deelverordening Amateuristische Kunstbeoefening 2003 (1e wijziging).
7 Ongegrond verklaren van het door Stichting Voedselbank Nederland Zuid ingediend bezwaar tegen het besluit om aan Stichting Voedselbank Zuidoost-Brabant geen subsidie te verlenen.

8
Instemmen met nadere uitwerking van de fusie tussen de Stichting Peuterspeelzalen Someren en de Stichting Prodas. 9 Rondvraag.
Besluitenlijst commissie Welzijn d.d. 6 december 2005.