Uitnodiging verzekeringsdag Ernst & Young

Ernst and young

Ernst & Young organiseert op 6 december de dertiende editie van EYe on Insurance. Minister Hoogervorst van Volksgezondheid, Welzijn en Sport opent deze verzekeringsdag waar de laatste ontwikkelingen in de verzekeringsbranche aan bod komen: van het nieuwe zorgstelsel in 2006 tot de komende wijzigingen in de arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Onder leiding van de dagvoorzitter, drs. H.B. Eenhoorn, worden deze actuele ontwikkelingen behandeld. Sprekers zijn onder andere dr. C. van der Pol, voorzitter hoofddirectie Interpolis, mr. R.H.L.M. van Boxtel, voorzitter Raad van Bestuur Menzis, en drs. H.M. Parigger, partner Ernst & Young accountants. Karel van Hulle, hoofd van de afdeling Verzekeringen van het Directoraat-Generaal Interne Markt van de Europese Commissie, licht de Europese ontwikkelingen met betrekking tot verzekeringen vanuit Brussel toe. Jean-Paul Votron, CEO van Fortis, geeft tot slot zijn visie op de actuele ontwikkelingen in de branche.

Journalisten zijn van harte welkom tijdens deze dag. Het congres vindt plaats op 6 december 2005 en begint om 09.30 uur in hotel Okura te Amsterdam. U kunt zich aanmelden via Toby Ellson, woordvoerder Ernst & Young, 010 406 53 64 of 06 29 08 47 62. Voor meer informatie zie ook www.ey.nl/evenementen.