Senternovem


Bsik - Bijeenkomst, Kennis toepassen en maatschappelijk inbedden

Aanvangsdatum

06-12-2005

Op 6 december a.s. om 12 uur vindt de jaarlijkse bijeenkomst voor de Bsik-projecten plaats die SenterNovem in opdracht van de interwerkgroep ICES/KIS organiseert. Komt allen! De overige genodigden zijn de zeven ministeries die verantwoordelijk zijn voor Bsik, de Commissie van Wijzen ICES/KIS en de monitors. De bijeenkomst vindt plaats aan boord van evenementenschip de Ocean Diva, Ruyterkade Oost te Amsterdam. De rode draad van de bijeenkomst is het thema 'Kennis toepassen en maatschappelijk inbedden'. Alle 37 Bsik-projecten bevinden zich immers in de onderzoeksfase. Het toepassen van de nieuwe kennis zal de volgende stap zijn.

Wat kunt u 6 december verwachten? Inleidingen van uiteenlopende sprekers, de presentatie van 'Bsik in beeld' (het verzamelalbum van alle 37 Bsik-projecten), een foto-expositievan de founding fathers en de Bsik-projecten zelf presenteren hun onderzoek op de kennismarkt. Daarnaast maakt de Ocean Diva van 14 uur 16 uur een rondvaart.

Bsik-projecten zijn ook uitgenodigd om hun project te presenteren op de kennismarkt. Aanmelden voor de bijeenkomst en voor een presentatie op de kennismarkt is mogelijk via www.asolution.nl/bsik. Heeft u nog vragen, stuurt u dan s.v.p. een mail naar ices@senternovem.nl.

Voorlopig programma 6 december Bsik-bijeenkomst

12.00 uur

Lunch, kennismarkt en foto-expositie

12.45 uur

Openingswoord door dagvoorzitter drs. J. Nieuwenhuis, werkgroep ICES/KIS, aansluitend overhandiging eerste exemplaar boek Bsik in beeld aan mw prof.dr.ir. M. P.C. Weijnen, wetenschappelijk directeur van NGInfra.

13.00 uur


- Mr.drs. J. Staman, directeur Rathenau-instituut: 'De nodige wisselwerking tussen maatschappij en wetenschap'
- Ir. J.W. Vasbinder, Prisma en Partners en oprichter van diverse ICES/KIS-projecten: 'De do's en don'ts van het managen van diverse ICES/KIS-projecten'

14.00 uur

Pauze, rondvaart

14.20 uur

Eerste serie parallelle lezingen, onder andere:
- Dr. W. van der Wilden, SCILS, oud-directeur R&D farmadivisie van het voormalige
Gist-Brocades: 'De kritische succesfactoren van kennisexploitatie'.
- T. van Rooijen, ir. B . van Klaverstijn, prof.dr. F. Janszen van Prisma & Partners:
'Innovatie in actie'.

15.20 uur

Pauze

15.40 uur

Tweede serie parallelle lezingen

16.00 uur

Einde rondvaart

16.40 uur

Slotwoord en aansluitend borrel

Locatie

Evenementenschip de Ocean Diva, Ruyterkade Oost te Amsterdam

Toegangsprijs


-
Wijzigingsdatum | 01-12-2005