Songteksten media

Songteksten.nl gaat internationaal

Apeldoorn, 6 december 2005 - Songteksten Media heeft de internationale site www.lyrics.net overgenomen. Hiermee gaat Songteksten Media zich uitbreiden naar de internationale 'songteksten markt'.

Songteksten Media, bekend van de nederlandse site www.songteksten.nl, gaat zich meer op de internationale markt richten. Maikel Brouwer: 'Op dit moment zijn we al de grootste songteksten site van de Benelux. We gaan nu proberen om internationaal ook één van de toonaangevende songteksten aanbieders te worden.'

Lyrics.net zal zich in het begin vooral richten op de Amerikaanse en Engelse markt. Het streven is om op de langere termijn de website in meerdere talen beschikbaar te stellen, waardoor de andere landen beter te benaderen zullen zijn.

Songteksten Media

Songteksten Media is in 2003 opgericht voor het onderhouden van de site www.songteksten.com. In 2005 is www.songteksten.nl overgenomen om een nog betere positie te krijgen in de Nederlandse markt. Songteksten.nl geeft de bezoeker de mogelijkheid om gratis songteksten te bekijken. Dit kunnen jaren 60 nummers zijn of de nieuwste top40 hits. Onlangs heeft Songteksten Media een contract afgesloten met Musicopy, wat songteksten.nl de eerste geheel gelegaliseerde nederlandse songteksten website maakt.


Noot voor de redactie /