Gemeente Wieringen

PUBLICATIE WIERINGER COURANT DINSDAG 6 DECEMBER 2005

VERGADERINGEN RAADSCOMMISSIES DECEMBER 2005

Vanavond 6 december a.s. vergadert de raadscommissie Algemeen. In deze vergadering komen, naast de reguliere onderwerpen zoals openbare orde en veiligheid, gewestzaken en het Wieringerrandmeer (w.o. de vaststelling van de richtlijnen voor de Integrale Effect Rapportage) ook aan de orde de belastingverordeningen 2006, enkele financiele verordeningen, de slotwijziging van de begroting 2005 en de verlenging van het lidmaatschap van NoordWest 8

Morgenavond woensdag 7 december a.s. vergadert de raadscommissie Samenleving. Gesproken wordt onder andere over de GGD, het plan van aanpak voor de WMO, de beleidsnotitie Jeugdoverlast, de jaarrekening 2004 van Surplus en de visieontwikkeling sportaccommodaties.

Op donderdagavond 8 december a.s. vergadert de raadscommissie Grondgebiedzaken. Aan de orde komen hier onder andere de evaluatie van de camperplaatsen en duurzaam veilig.

De vergaderingen vinden plaats in de raadszaal aan de Elft 15 te Hippolytushoef en beginnen om 19.30 uur. U mag in maximaal 5 minuten uw mening geven over één van de agendapunten. U kunt dit na opening van de commissievergadering aan de voorzitter laten weten. Het is niet mogelijk het woord te voeren over een besluit van het gemeentebestuur waartegen bezwaar of beroep op de rechter openstaat of heeft opengestaan, over benoemingen, keuzen, voordrachten of aanbevelingen van personen en indien een klacht ex artikel 9.1 van de Algemene wet bestuursrecht kan worden ingediend.

De agenda, voorstellen en conceptbesluiten liggen op het gemeentehuis ter inzage en staan op de gemeentelijke website www.wieringen.nl in het raadsinformatiesysteem.

Hippolytushoef, 6 december 2005 Drs. J. Wittink, secretaris A.N. Kooij-Smid- loco-burgemeester