PERSBERICHT - 2005-12-05

Prestigieuze onderscheiding van Fins Verkeersbureau

Bijzondere 'Kalevala Award' voor Buro Scandinavia

Buro Scandinavia heeft de prestigieuze Kalevala Award van het Fins Verkeersbureau ontvangen. Deze jaarlijkse prijs wordt uitgereikt aan die instantie die meewerkt om Finland als een toeristische bestemming onder brede aandacht te brengen.

Buro Scandinvia biedt de consument verschillende packages naar Finland en Fins Lapland. Volgens de jury van de Kalevala Award is Buro Scandinavia erin geslaagd om zowel zijn zomerprogramma op Finland als zijn winterprogramma op die bestemming tot een groot succes te maken.

Eeder dit jaar kwam de in Scandinavië gespecialiseerde touroperator op de markt met extra capaciteit naar Fins Lapland in combinatie met het Rukahovi hotel in Kuusamo tijdens de komende Kerstvakantie.

Vereerd
Marketing manager Hans Hofmans van Buro Scandinavia toonde zich verheugd over de onderscheiding die het Fins Verkeersbureau heeft uitgereikt. Wij doen het goed op Scandinavië en dat geldt ook voor Finland en Fins Lapland. Als specialist zijn wij in staat de consument zeer interessante bestemmingen en programmas aan te bieden. Ik ben dan ook vereerd met de erkenning door het Fins Verkeersbureau dat wij hierin slagen, aldus Hofmans

Hofmans ontving eerder al van Buro Britain eenzelfde soort onderscheiding van het Wales Tourist Board, voor het bijzondere programma op die bestemming.

Op de foto: Het team van Buro Scandinavia ontvangt de bijzondere award van het Fins Verkeersbureau